E mai scump sa parchezi in Bucuresti decat in Berlin, Lisabona sau chiar Abu Dhabi

E mai scump sa parchezi in Bucuresti decat in Berlin, Lisabona sau chiar Abu Dhabi
Este bine de stiut, asta daca nu ati intuit deja, ca pretul lunar platit pentru un loc de parcare in Bucuresti este mai mare decat in alte capitale de renume precum Berlin, Lisabona, Varsovia sau chiar Abu Dhabi.
Distribuie pe Facebook

Costul lunar suportat de un sofer pentru un loc de parcare in Capitala a crescut in acest an, fata de 2008, cu 33%, de la 153,86 dolari la 205 dolari. Pretul este insa sub cel practicat in Sofia sau Budapesta, potrivit unui studiu realizat de Colliers International, citat de Mediafax.

Bucuresti se pozitioneaza astfel pe locul 16 din 48 de orase din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa)
in functie de tariful lunar pentru un loc de parcare, in conditiile in care anul trecut datele companiei de servicii imobiliare Colliers plasau Capitala pe pozitia 11.

Studiul analizeaza locurile de parcare din centrul Capitalei si care nu sunt ocupate in baza unui abonament.

In Berlin, un loc de parcare inchiriat zilnic pe timp de o luna ajunge la 176,93 dolari, Varsovia - 184 dolari, Lisabona - 169,85 dolari si Abu Dhabi - 105 dolari. Sofia inregistreaza insa tarife lunare superioare celor din Bucuresti, cu un nivel de 283 dolari, la fel si Budapesta, cu 295 dolari.

In zona EMEA, cel mai scump tarif lunar pentru un loc de parcare se practica unde altundeva decat in faimosul City din Londra, unde indrazneala de a parca te costa 1.020 dolari pe luna, Cel mai mic tarif lunar este in Johannesburg (Africa de Sud).
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2009