E printre ultimele exemplare fabricate si are doar 234 km la bord. Cu cat se vinde acest Peugeot 406 Coupe

E printre ultimele exemplare fabricate si are doar 234 km la bord. Cu cat se vinde acest Peugeot 406 Coupe
  • Un Peugeot 406 Coupe cu numai 234 de kilometri la bord a fost scos la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina ofera un benzinar de doi litri si 136 CP, plus o automata in patru rapoarte
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina franceza o suma de 25.445 euro
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la sfarsitul anilor '90 si stilizat de italienii de la Pininfarina, vechiul Peugeot 406 Coupe a facut valuri si furori cu design-ul din dotare. Astazi, la mai bine de un deceniu de la momentul incetarii productiei, un exemplar cu doar 234 de kilometri la bord a fost scos la vanzare in Olanda.

Iubitorii automobilelor in numai doua portiere isi vor aminti cu placere de "vechiul" Peugeot 406 Coupe. Livrat la pachet alaturi de un design italian ce poarta semnatura specialistilor Pininfarina, faimosul model francez reuseste sa atraga in continuare priviri pe banda rulanta cu liniile, respectiv formele din dotare.

Partea cu adevarat interesanta abia acum soseste insa. Fiindca indiferent de cat de greu pare de crezut, un exemplar cu doar 234 de kilometri parcursi in ultimii 11 ani - din 2005 si pana in prezent, mai exact - a fost scos recent la vanzare in schimbul unei sume... cel putin la fel de surprinzatoare: 25.445 euro.

Peugeot 406 Coupe de vanzarePeugeot 406 Coupe de vanzare

Peugeot 406 Coupe de vanzare

Si totul in conditiile in care exemplarul cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate de doi litri si nu V6-le cu capacitate de 2.946 de centimetri cubi. Apoi, puterea maxima de 136 CP despre care se poate discuta in cazul de fata este pusa pe asfalt prin intermediul unei automate cu patru rapoarte.

Curios de cum se prezinta situatia la nivel de dotari? Ei bine, batranul, dar totodata noul Peugeot 406 Coupe scos recent la vanzare in Olanda pentru suma de 25.455 euro propune spoilere fata / spate in culoarea caroseriei, jante din aliaj cu design in cinci spite si diametru de 16 inch ori scaune sport cu reglare electrica.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici tapiteria din piele, climatizarea automata sau airbag-urile de tip cortina. Situatia se repeta atunci cand vine vorba despre urmatoarele: lumini de ceata, cruise control, inchidere centralizata, computer de bord, geamuri electrice, comenzi pe volan, sistem de navigatie.

Peugeot 406 Coupe de vanzare

Peugeot 406 Coupe de vanzarePeugeot 406 Coupe de vanzarePeugeot 406 Coupe de vanzare

Peugeot 406 Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Peugeot 406 Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2016