E ultimul hot-hatch cu motor central si il vrei la tine in parcare. Cu cat se vinde acest Renault Clio V6

E ultimul hot-hatch cu motor central si il vrei la tine in parcare. Cu cat se vinde acest Renault Clio V6
  • Un Renault Clio V6 cu numai 7.100 km la bord a fost scos la vanzare in Belgia
  • Modelul cu pricina ascunde sub capota, amplasat central, un motor V6 de 230 CP
  • Clientul acestui exemplar va avea de scos din buzunare o suma de 44.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a dezvalui ca nota de plata a modelului francez se ridica la suma de 44.950 de euro, permite-ne sa precizam ca exemplarul in cauza are numai 7.100 de kilometri la bord.

Vreme de aproximativ patru ani, intre 2001 si 2005, fanii hot-hatch-urilor din lumea intreaga au avut la dispozitie o alegere mai putin obisnuita. Vorbim, bineinteles, despre Renault-ul Clio V6, un automobil de clasa compacta cu motorul... amplasat central, in locul banchetei spate.

Numai cateva mii de astfel de exemplare au fost fabricate in total, unul dintre acestea aflandu-se in prezent in cautarea unei noi case. Nu costa deloc putin - mai exact, nota sa de plata se ridica la fabuloasa suma de 44.950 de euro, insa are doar 7.100 de kilometri la bord si un singur proprietar.

Renault Clio V6 cu 7.100 km de vanzareRenault Clio V6 cu 7.100 km de vanzare

In ceea ce priveste partea cu vechimea, ei bine... in cazul de fata avem de-a face cu unul dintre primele Clio V6 produse de Renault, automobilul scos la vanzare in Belgia fiind inmatriculat la inceputul anului 2002 - pe 24 ianuarie, mai exact, confort anuntului publicat pe internet.

Pe langa motorul in sase cilindri amplasat central, de trei litri si aproximativ 230 de cai putere, exemplarul cu pricina mai ofera si o transmisie manuala in sase rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, toate acestea facand ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze mai putin de 6.5 secunde.

Renault Clio V6 cu 7.100 km de vanzare

Din punct de vedere estetic, detaliile supradimensionate din dotarea caroseriei si jantele pe 17 inch cu design multispita reprezinta principalele atractii la nivel de exterior, acelasi Renault Clio V6 propunand o serie de elemente sinonime cu sportivitatea absoluta inclusiv la interior.

Altfel spus, fiecare exemplar al hot-hatch-ului francez cu motor amplasat central isi intampina pasagerii alaturi de scaune cu suport lateral marit, imbracate intr-o combinatie de piele si alcantara, dar si aer conditionat, geamurie electrice sau radio-casetofon si magazie pentru CD-uri.

Renault Clio V6 cu 7.100 km de vanzareRenault Clio V6 cu 7.100 km de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Renault Clio V6 cu 7.100 km de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 August 2016