Era motoarelor conventionale sta sa apuna. Volvo a anuntat ca unitatile sale pe benzina nu primesc o noua generatie

  • Volvo face o schimbare in gama de motorizari
  • Actualele propulsoare pe benzina nu vor avea o noua generatie
  • De la anul, fiecare model va avea sistem de infotainment cu Android
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul suedez de automobile nu va mai dezvolta o noua generatie pentru actualele motoare pe benzina. In plus, Volvo trece pe sisteme de infotainment cu Android de anul viitor.

Suedezii de la Volvo au facut foarte multe schimbari inteligente in ultimii ani si au fost printre primii constructori de automobile care au anuntat electrificarea completa a gamei de propulsoare.

Volvo V60 T6 Inscription

Insa aceste modificari nu se pot face peste noapte, tocmai de aceea brand-ul din Goteborg a anuntat cu ceva timp in urma ca in viitorul apropriat va dezvolta propulsoare plug-in hybrid din ce in ce mai puternice.

Volvo V60 T6 Inscription

Acum, oficialii mai fac un pas spre electrificare. Mai exact, CEO-ul Hakan Samuelsson a declarat cu ocazia lansarii noului V60 ca actuala generatie de motoare pe benzina este ultima si ca inginerii nu mai lucreaza la o alta iteratie. Modelele urmatoare urmeaza sa ascunda sub capota versiuni imbunatatite ale celor din prezent.

Volvo V60 T6 Inscription

Ca tot veni vorba de viitorul celor de la Volvo, acestia vor lansa in 2021 o noua platforma SPA care va pune ca si pana acum accentul pe siguranta, insa vor si face cateva modificari in gama de modele. Clientii vor putea opta in continuare pentru sadan-uri, break-uri, SUV-uri si crossovere, insa vehiculele de nisa precum coupe-urile vor disparea complet. Se vor regasi totusi in oferta Polestar, sub-brand-ul de performanta (de sine statator) al suedezilor.

Volvo V60 T6 Inscription

Asa cum spuneam mai sus, brand-ul din Goteborg urmeaza sa faca si o schimbare tehnologica, in contextul in care de la anul, toate modelele vor beneficia de un sistem de infotainment cu Android.

Volvo V60 T6 Inscription

In ceea ce priveste viitorul ceva mai apropiat, Volvo va lansa in vara acestui an noua generatie a sedan-ului S60 si tot lunile urmatoare vom face cunostinta si cu versiunea Cross Country a proaspat lansatului V60.

Volvo V60 T6 Inscription

Volvo V60 T6 Inscription

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo V60 T6 Inscription
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2018