Este cea mai cunoscuta masina de la televizor. In plus, se vinde pentru mai putin decat te asteptai

Este cea mai cunoscuta masina de la televizor. In plus, se vinde pentru mai putin decat te asteptai
  • Celebra masina cu pret rezonabil din emisiunea Top Gear a fost scoasa la vanzare
  • Aceasta ascunde sub capota un motor de 1.6 litri si 124 CP, cuplat la o cutie automata
  • Cumparatorul respectivei Kia Cee'd va avea de scos din buzunare 4.500 lire
Distribuie pe Facebook

Celebra masina cu pret rezonabil din emisiunea Top Gear a fost scoasa de curand la vanzare. Are numai 11.587 kilometri la bord si un pret de 4.500 lire sterline.

A servit emisiunea Top Gear vreme de aproximativ trei ani, astfel ca este una dintre cele mai cunoscute masini de la televizor. Acum se vinde din nou, dupa ce ultimul sau proprietar a condus-o pentru mai mult de 6.000 de kilometri.

Care este pretul celebrei Kia Cee'd folosita de britanici in segmentul Reasonably Priced Car? Numai 4.500 de lire sterline, cu toate ca la volanul acesteia s-au perindat VIP-uri internationale precum Will.I.Am, Amber Heard sau Alice Cooper.

Kia Cee'd din Top Gear

Kia Cee'd din Top Gear

Dupa cum precizam si anterior, respectivul exemplar a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 11.587 de kilometri si ascunde sub capota o motorizare de 1.6 litri. Una de 124 de cai putere, cuplata la o cutie automata, mai exact.

Potrivit anuntului de vanzare, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in aproximativ 11.4 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, automobilul sud-coreean de clasa compacta promite o incursiune pana la 186 de kilometri pe ora.

Lista cu dotari cuprinde aer conditionat, geamuri cu actionare electrica, proiectoare de ceata si un total de sase airbag-uri. Nu lipsesc insa din meniu, daca se poate spune asa, nici sistemul audio cu CD player sau bancheta rabatabila.

O bancheta destul de greu accesibila, daca tinem cont ca partea din spate a acestei Kia Cee'd a fost 'decorata' cu un roll cage complet. De asemenea, nici scaunele fata nu se numara printre cele mai confortabile, ele fiind de... curse.

Una peste alta, vorbim despre una dintre cele mai cunoscute masini de la televizor care, spre deliciul fanilor Top Gear, se vinde la pret rezonabil. Acum ramane de vazut cat va avea de asteptat hatchback-ul sud-coreean un nou proprietar.

Kia Cee'd din Top Gear

Kia Cee'd din Top Gear

Kia Cee'd din Top Gear

Kia Cee'd din Top Gear

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Kia Cee'd din Top Gear
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2017