Este cel mai tare din parcare. Noul VOLVO XC60 a fost desemnat "Masina Anului 2018"

Este cel mai tare din parcare. Noul VOLVO XC60 a fost desemnat "Masina Anului 2018"
  • Noul Volvo XC60 a fost desemnat "Masina Anului 2018"
  • BMW M5 a luat acasa titlul pentru "Masina de Performanta a Anului"
  • Range Rover Velar a luat marele premiu pentru design
Distribuie pe Facebook

Juriul "World Car of the Year" a dezbatut luni in sir iar acum a ajuns la concluzia ca prestigiosul premiu merita sa fie luat acasa de noul Volvo XC60. In cadrul aceleiasi competitii, BMW M5 a fost desemnata "Masina de performanta a anului 2018".

Constructorul suedez de automobile trece printr-o perioada extraordinara presarata cu vanzari record si titluri prestigioase primite de modelele din gama.

Daca in urma cu cateva luni noul Volvo XC40 a fost desemnat "Masina anului in Europa", in cadrul unei festivitati care a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, acum a venit timpul fratelui sau mai mare XC60 sa fie in lumina reflectoarelor.

Volvo XC60 T8 Inscription

Juriul competitiei "World Car of the Year" a decis ca anul acesta, premiul cel mare merge la SUV-ul din Goteborg, care le-a luat astfel fata unor rivali de seama. Printre acestia regasim Range Rover Velar, Kia Stinger, BMW X3, Land Rover Discovery, Mazda CX-5, Volkswagen T-Roc sau Alfa Romeo Giulia.

Volvo XC60 T8 Inscription

Trebuie mentionat faptul ca este pentru prima data in istorie cand vreun model Volvo primeste aceasta distinctie, care vine la scurt timp dupa un alt premiu, si anume "Utilitara anului in America de Nord" (North American Utility of the Year).

Volvo XC60 T8 Inscription

"Ma bucur sa vad ca investitiile facute de compania noastra sunt rasplatite. Ne confruntam cu o concurenta dificila, dar acest premiu pentru XC60 arata ca Volvo are combinatia potrivita de design, conectivitate si siguranta care se adreseaza clientilor din intreaga lume," a declarat Hakan Sammuelson, presedinte si CEO al Volvo Cars.

Volvo XC60 T8 Inscription

In cadrul aceleiasi competitii, Range Rover Velar a luat acasa marele premiu pentru design (World Car Design of the Year), Nissan Leaf a fost desemnat "World Green Car of the Year", noul Audi A8 a primit titlul de "World Luxury Car of the Year", Volkswagen Polo se mandreste cu "World Urban Car of the Year" iar BMW M5 este marele castigator al grupei "World Performance Car of the Year".

Distribuie pe Facebook
mai multe