Este fara indoiala cel mai urat Ford construit vreodata. Iar acum ai sansa sa il faci al tau

Este fara indoiala cel mai urat Ford construit vreodata. Iar acum ai sansa sa il faci al tau
  • Unul dintre cele numai 200 de exemplare Ford Ka Colani a fost scos la vanzare
  • Automobilul din cazul de fata are aproximativ 18 ani vechime si 122.500 de kilometri la bord
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina germana undeva in jurul a 3.800 euro
Distribuie pe Facebook

Iesit pe portile fabricii la sfarsitul anilor '90, urmatorul exemplar are un pret de 3.800 de euro si iese in evidenta prin design-ul inspirat de camioanele lui Colani.

Prezentat in fata lumii intregi exact acum doua decenii si tinut in productie mai bine de zece ani, primul Ford Ka a reusit sa ramana in istorie ca fiind unul dintre cele mai nereusite modele ale planetei.

Munca designerilor companiei americane avea sa fie eclipsata insa in 1998, atunci cand micul automobil comercializat la nivel global ajungea pe mainile lui Colani si primea o caroserie inspirata de faimoasele camioane ale germanului.

Din fericire, numai 200 de astfel de unitati au iesit pe portile fabricii Ford, exemplarul cu numarul 14 aflandu-se in prezent in cautarea unui cumparator dispus sa achite suma de 3.800 de euro.

Ford Ka Colani de vanzareFord Ka Colani de vanzare

Ford Ka Colani de vanzare

Conform anuntului de vanzare, respectivul Ka Colani Edition ascunde sub capota un motor de 1.3 litri si aproximativ 60 de cai putere, care a parcurs in cei 18 ani trecuti de la asamblarea masinii undeva in jurul a 122.500 de kilometri.

Exceptand modificarile radicale aduse spoilerelor fata si spate, exclusivistul model de la Ford se mai bucura si de stopuri clare, eleron pentru plafon sau jante din aliaj pe 14 inch cu... aspect unic.

In ceea ce priveste departamentul interior, scaunele imbracate in piele bi-colora, finisata in nuante de gri si albastru, reprezinta de departe "atractia" principala a editiei Ka Colani, limitata la 200 de unitati dupa cum precizam si anterior.

Nu lipsesc insa din meniu nici instalatia de aer conditionat sau sistemul audio echipat cu CD player, nota de plata pentru privilegiul de a detine cel mai urat Ford construit vreodata fiind, reamintim, de 3.800 euro.

Ford Ka Colani de vanzare

Ford Ka Colani de vanzare

Ford Ka Colani de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ford Ka Colani de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2016