Este sfarsitul unei ere. Audi renunta la cea mai ieftina masina a sa

Este sfarsitul unei ere. Audi renunta la cea mai ieftina masina a sa
  • Este sfarsitul unei ere
  • Audi renunta la cea mai ieftina masina a sa
Distribuie pe Facebook

O soarta similara va avea, dupa cate se cunoaste la momentul de fata, si al doilea cel mai accesibil model din actuala gama a nemtilor.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si ajunsa, intre timp, la a doua generatie, masina ce deschide topul celor mai ieftine Audi-uri ale momentului este pe cale sa devina istorie. Conform lui Markus Duesmann, seful constructorului cu sediul in orasul german Ingolstadt, actualul A1 nu va avea parte de urmas.

Subcompacta construita pe aceeasi arhitectura MQB-A0 precum Volkswagen Polo, Skoda Fabia si SEAT Ibiza, ce se vinde la preturi ce pornesc de la suma de 24.100 de euro, daca vine vorba despre piata din Romania, nu este singurul produs lasat fara un succesor direct, potrivit conducerii companiei cu patru cercuri.

Ba dimpotriva: o soarta similara va avea, asa cum spuneam si anterior, la inceputul materialului, si a doua cea mai ieftina masina din actuala gama a marcii Audi. Este vorba, mai exact, despre crossover-ului Q2, comercializat in schimbul unei sume ce pleaca de la 26.100 de euro, conform datelor de pe site-ul importatorului local.

Incheierea vanzarilor pentru subcompactele cunoscute publicului larg sub numele de A1 si Q2 va muta celebrul A3 pe prima pozitie in clasamentul mai mult sau mai putin interesant al celor mai ieftine produse din Ingolstadt, actuala generatie fiind insotita de un pret de pornire de aproximativ 27.500 de euro.

Audi Q2 Facelift - Galerie Foto

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2022