Este sfarsitul unei ere. Legendara masina japoneza iese din productia de serie dupa aproape 40 de ani

Este sfarsitul unei ere. Legendara masina japoneza iese din productia de serie dupa aproape 40 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Legendara masina japoneza iese din productia de serie dupa aproape 40 de ani
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie se vinde la preturi incepand de la suma de 24.895 de dolari. Potrivit detaliilor disponibile.

Introdus oficial in urma cu mai bine de trei saptamani, inca de la inceputul lunii lui aprilie, cel mai recent Subaru Legacy va fi - mai mult ori mai putin surprinzator, si ultimul, conducerea celebrei companii nipone anuntand de curand, chiar acum trei zile, ca asamblarea modelului lansat in 1989 se va incheia primavara viitoare.

Subaru Legacy 2025

Situatia cu pricina are ca si argumentatie principala - conform unor informatii puse la dispozitia presei de specialitate, scaderea in popularitate a sedanurilor, respectiv cresterea popularitatii SUV-urilor.

Pe parcursul primului semestru al anului curent, japonezii de la Subaru nu au reusit sa comercializeze - mai mult sau mai putin surprinzator, decat 4.398 de exemplare, doar duo-ul compus din electrica Solterra si sportiva BRZ inregistrand rezultate mai slabe decat Legacy intr-o gama care cuprinde inclusiv vehicule ca Impreza / WRX.

De la 24.895 de dolari

Lansat pe piata in 1989 si ajuns - de curand, la cea de-a saptea generatie, japonezul Legacy este vandut, zilele acestea, de Subaru la preturi care pornesc de la suma de 24.895 de dolari, potrivit configuratorului oficial.

Varianta de baza ascunde sub capota - in compartimentul motor, o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.498 de centimetri cubi, sinonima cu 182 de cai putere, acesteia alaturandu-i-se, daca vine vorba cumva despre versiunea de top, un propulsor B4 TURBO de 2.4 litri, condimentat cu un total de 260 CP.

Indiferent de nivelul de echipare ales, printre multiplele dotari oferite in standard - fara costuri suplimentare, de actualul Subaru Legacy se numara, conform niponilor, si tractiunea integrala Symmetrical All-Wheel Drive.

Cea mai accesibila optiune se mai bucura si de faruri cu tehnologie LED, de jante cu diametrul de 17 inch, sculptate din aliaj usor, de instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, inutil de adaugat, pe cand configuratia de top se lauda cu scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, racire, sistem audio Bose, tapiterie realizata din piele Nappa, display central cu diagonala de 11.6".

Subaru Legacy 2025

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Subaru Legacy 2025
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2024