Este sfarsitul unei ere. Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat

Este sfarsitul unei ere. Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat
  • Este sfarsitul unei ere
  • Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat
Distribuie pe Facebook

Compania germana va continua insa asamblarea versiunii cu caroserie in cinci portiere - potrivit jurnalistilor publicatiei Autocar.

Lansat pe piata in urma cu aproape jumatate de secol - inca din anul 1973, modelul oferit de Volkswagen sub numele de Passat este unul dintre simbolurile marcii din Wolfsburg. Acesta ocupa - totodata, daca mai trebuia cumva mentionat, inclusiv un loc fruntas intr-un clasament al celor mai longevive automobile ale istoriei.

Din pacate, vanzarile deloc imbucuratoare inregistrate - in ultima perioada de timp, de actuala generatie a legendarului vehicul i-a facut pe sefii companiei germane sa opreasca definitiv productia - conform jurnalistilor publicatiei Autocar.

Momentan, decizia respectiva nu se aplica decat in cazul variantei Sedan - astfel ca persoanele dornice sa achizitioneze un Passat nou vor putea opta pentru caroseria in cinci portiere. Comercializata si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la 32.029 si urca pana la 41.999 de euro, inainte de eventualele dotari optionale.

Celebra gama de la Volkswagen va fi inlocuita peste un an, in cursul lui 2023, de un autoturism cu propulsie suta la suta electrica - cunoscut sub denumirea de Aero B si construit pe platforma MEB, potrivit acelorasi jurnalisti ai publicatiei Autocar.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Sursa: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2022