Este stirea momentului pentru fanii Volkswagen. Un model iubit ar putea primi in premiera o motorizare V6

Este stirea momentului pentru fanii Volkswagen. Un model iubit ar putea primi in premiera o motorizare V6
  • Volkswagen ar putea lansa noul Arteon si intr-o versiune cu motorizare in sase cilindri
  • Informatia vine de la seful diviziei de modele mari si medii a companiei germane
  • Oficialul VW ia in calcul inclusiv posibilitatea introducerii unei variante Shooting Brake
Distribuie pe Facebook

Noul Volkswagen Arteon ar putea fi lansat si intr-o versiune cu motor V6. O spune unul dintre principalii companiei germane de automobile.

Dezvelit in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 9 si 19 martie, noul Volkswagen Arteon este unul dintre cele mai atragatoare modele ale momentului.

Urmasul vechiului (Passat) CC nu dezagameste insa nici la capitolul performante, clientii avand la dispozitie motorizari turbo cu patru cilindri si pana la 280 de cai putere sub capota, dupa cum anuntam inclusiv anterior.

Autoturismul german ar putea deveni si mai interesant in urmatoarea perioada de timp, atunci cand exista posibilitatea ca el sa fie lansat pe piata si intr-o versiune cu propulsie V6, conform lui Elmar-Marius Licharz.

In declaratiile facute de oficialul Volkswagen, care conduce divizia de modele mari si medii a producatorului de masini din Wolfsburg, se mai sugereaza si ca un astfel de prototip a fost deja construit.

O varianta a noului Arteon nu este insa singura optiune la care germanii ar putea apela pentru a creste interesul si, totodata, vanzarile automobilului care trebuie sa faca uitat esecul inregistrat de vechiul CC.

Potrivit aceluiasi Elmar-Marius Licharz, este luata in calcul chiar si introducerea unei versiuni Shooting Brake, care nu va avea corespondent in gama rivalilor de la (mai putin) Audi) si (mai mult) BMW.

Care dintre cele doua marete planuri ale oficialului Volkswagen pentru modelul Arteon vor fi duse la bun sfarsit, speram sa aflam inainte de finele anului 2017 - de ce nu, in toamna, la Frankfurt.

Reamintim, la final, ca urmasul vechiului (Passat) CC este disponibil la vanzare in Romania de la 36.296 euro si ofera in versiunea de standard o unitate 2.0 TDI ce dezvolta 150 cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe