Este ultima data cand arata degetul mijlociu unei camere radar. Amenda usturatoare pe care a primit-o

Este ultima data cand arata degetul mijlociu unei camere radar. Amenda usturatoare pe care a primit-o
  • A aratat degetul mijlociu unei camere radar
  • Politia l-a dat in judecata
  • Pe langa amenda, i-a fost interzis sa conduca pe o perioada de 30 de zile
Distribuie pe Facebook

Totul s-a intamplat...ai ghicit, in Germania. Mai exact pe vestitul Autobahn iar soferul era la volanul unui BMW X5 din a doua generatie.

Autobahn-ul, sau cu alte cuvinte autostrada germana, este cunoscuta in lumea intreaga pentru un singur lucru: ca poti sa calci pedala de acceleratie, pana la fund, fara sa primesti amenda.

Ei bine, multa lume nu stie ca de fapt sunt doar portiuni unde poti sa faci asta, avand si ei limitari de viteza la fel ca toata lumea. Si daca nu le respecti vei fi, fara indoiala, amendat.

Un conducator auto care se afla la volanul unui BMW X5, din a doua generatie, a intrat pe o astfel de portiune cu viteza limitata la 70 de km/h si a fost surprins cu 81 km/h. Amenda trebuia sa fie de 20 de euro insa soferul de 26 de ani a primit de 75 de ori mai mult de atat.

Poza politie

De ce? A aratat degetul mijlociu camerei radar. Politia din zona respectiva l-a acuzat de insultarea autoritatilor iar judecatorul a decis ca amenda sa fie de 1.500 de euro iar ca masura complementara interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile.

De-acum incolo, tanarul de 26 de ani se va gandi de doua ori inainte sa arate degetul mijlociu. De asta poti fi sigur.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 August 2020