Fa cunostinta cu cea mai puternica DACIE din istorie. Duster primeste o noua motorizare turbo pe benzina

  • Duster primeste o noua motorizare pe benzina
  • Este cel mai puternic propulsor din istoria Dacia
  • Disponibil in doua versiuni de putere
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster primeste, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, o noua motorizare pe benzina. De fapt, vorbim despre cel mai puternic motor oferit vreodata de constructorul roman de automobile.

Salonul Auto de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de peste an, tocmai si-a deschis portile pentru membrii presei. Cu aceasta ocazie, marii producatori de automobile au anuntat lansari de noi modele, concepte, sau pur si simplu imbunatatiri pentru modelele existente in gama fiecaruia.

Dacia Duster 1.3 TCe

Spre exemplu Dacia tocmai si-a surprins fanii, si clientii deopotriva, cu o noua motorizare care se va regasi in gama Duster. Este vorba despre o unitate turbo pe benzina de 1.3 litri TCe, lansata anul trecut si dezvoltata de Alianta Renault - Nissan - Mitsubishi si Daimler.

Dacia Duster 1.3 TCe

In cazul SUV-ului romanesc, aceasta va fi disponibila in doua configuratii de putere. Prima promite 130 de cai putere la 5.000 de rotatii pe minut si 240 Nm cuplu, iar cea de-a doua versiune ofera 150 de cai putere la 5.250 rpm si 250 Nm cuplu incepand cu 1.600 de rotatii pe minut. O alta veste buna este ca aceasta motorizare poate fi comandata atat cu tractiune 4x2 cat si 4x4.

Dacia Duster 1.3 TCe

Singurele necunoscute, cel putin in acest moment, sunt preturile noii motorizari si transmisiile disponibile. Spre exemplu, in cazul lui Renault Captur, versiunea de 130 de cai este oferita doar cu o cutie manuala de viteze, in timp ce varianta cu 150 de cai dispune si de o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Dacia Duster 1.3 TCe

O alta imbunatatire primita de SUV-ul de la Mioveni are legatura cu sistemul Media Nav Evolution. Actualizarea primita de acesta vine cu Apple CarPlay si Android Auto si poate fi comandata pana la finalul anului curent.

Dacia Duster 1.3 TCe

Dacia Duster 1.3 TCe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Duster 1.3 TCe
mai multe