Fa cunostinta cu cel mai suparat proprietar de BMW. Si-a dat foc la masina chiar in fata sediului din Munchen

Fa cunostinta cu cel mai suparat proprietar de BMW. Si-a dat foc la masina chiar in fata sediului din Munchen
  • Un italian si-a dat foc la masina in fata sediului BMW din Munchen
  • In 2008 acesta s-a plans de un M6
  • In 2015 a incendiat un BMW Z3
Distribuie pe Facebook

Un om de afaceri italian si-a dat foc la masina, un Seria 7 E65, chiar in fata sediului BMW din Munchen. Problemele acestuia cu brand-ul bavarez sunt cunoscute, iar totul a pornit in 2008 cand s-a plans nemtilor de niste probleme aparute la M6-le pe care tocmai il achizitionase.

Cu totii am avut, sau poate mai avem, masini care ne-au scos peri albi si intr-un moment de disperare am jurat ca daca se mai intampla ceva apelam la masuri...sa zicem neortodoxe. Ei bine, Pourmohseni Hadi, un om de afaceri din Italia ajuns din cate se pare la capatul rabdarilor a trecut de la vorbe la fapte.

Insa, sa incepem cu inceputul. In 2008, acesta li s-a plans celor de la BMW ca M6-le pe care il detinea facea tot felul de zgomote si avea probleme la transmisie, fara ca vreun reprezentant al brand-ului bavarez sa-l bage in seama.

Cinci ani mai tarziu, acesta a inchiriat un alt M6, si suparat de calitatea masinii a distrus-o cu un baros si cu un topor, chiar la Salonul Auto de la Frankfurt. A reparat mai apoi masina, dar a repetat figura un an mai tarziu, de aceasta data la Geneva. In 2015, din motive necunoscute, i-a dat foc unui Z3, pentru ca acum, aceeasi soarta sa o aiba un Seria 7 E65.

Pentru ca impactul sa fie maxim, acesta a incendiat masina chiar in fata sediului BMW din Munchen, sau mai exact in fata muzeului BMW. In timp ce limuzina ardea, omul nostru se plimba cu o pancarta pe care scria "Inselarea clientilor BMW, stricarea relatiilor cu clientii, rusine sa va fie! "

Oficialii constructorului german de automobile nu au avut nicio reactie pana in acest moment, insa de aceasta data sigur l-au observat pe acest client nemultumit.

Distribuie pe Facebook
mai multe