Facebook-ul l-a ajutat mai mult decat politia. Cum si-a recuperat un roman BMW-ul furat in numai trei zile

Facebook-ul l-a ajutat mai mult decat politia. Cum si-a recuperat un roman BMW-ul furat in numai trei zile
  • Un BMW furat din Bistrita a fost recuperat in numai trei zile
  • La rezolvarea acestui caz s-au implicat mai multi utilizatori ai retelei Facebook
  • Masina bavareza ajunsese in Cluj
Distribuie pe Facebook

Un bistritean a avut norocul sa-si gaseasca BMW-ul furat dupa numai trei zile de la nefericitul incident. Mai mult cu ajutorul Facebook-ului decat al Politiei Romaniei.

Chiar daca la prima vedere ai putea fi tentat sa juri ca nu este asa, Facebook-ul inseamna mult mai mult decat poze cu mancare, filme cu pisici si bancuri cu Donald Trump.

A descoperit-o pe propria-i piele chiar un roman de-al nostru, care a apelat la utilizatorii popularei retele de socializare pentru a-si recupera BMW-ul Seria 5 furat din centrul istoric al Bistritei.

Trei zile mai tarziu, barbatul in varsta de 25 de ani a reusit sa afle ca masina sa bavareza a ajuns la Cluj. A solicitat ajutorul politiei de acolo si astfel a reintrat in posesia propriului automobil.

Am gasit aseara masina in Cluj datorita unor persoane care au cooperat si ne-au anuntat unde este masina de indata ce au vazut postarea pe Facebook!! Au fost aproape 800 de distribuiri si acest lucru ne-a ajutat sa recuperam masina si sa identificam hotii care acum sunt unde trebuie!”, a postat pagubitul pe Facebook, relateaza Adevarul.ro.

Hotul s-a folosit de chei mincioase pentru a fura BMW-ul. „In fapt, acesta este banuit ca in noaptea de 28/29 mai 2016, folosindu-se de chei mincinoase, ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui barbat in varsta de 25 de ani, care era parcat pe o strada din municipiul Bistrita. In aceeasi noapte, barbatul, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior s-a procedat la darea in urmarire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat si restituit persoanei vatamate, iar prejudiciul in valoare de 15.000 de lei a fost recuperat in totalitate”, se arata in comunicatul politiei.

BMW Seria 5 furat din BistritaBMW Seria 5 furat din Bistrita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2016