Fanii BMW au sarit in sus la aflarea vestii. Nemtii se gandesc serios sa scoata acest model din gama

Fanii BMW au sarit in sus la aflarea vestii. Nemtii se gandesc serios sa scoata acest model din gama
  • Seria 2 Convertible nu mai primeste o noua generatie
  • Ar putea fi inlocuit de Seria 4 Cabriolet si de noul Z4
  • Seria 2 Coupe ramane in oferta bavarezilor
Distribuie pe Facebook

Un blog dedicat constructorului bavarez de automobile sustine ca un model din gama actuala nu va mai primi o noua generatie, disparand astfel din oferta nemtilor.

Producatorii de automobile fac modificari constante in gama de modele, iar motivele difera de la caz la caz. BMW are de gand sa faca pe viitor o schimbare, spre nemultumirea fanilor care au inceput deja sa reactioneze chiar daca nemtii nu au confirmat oficial decizia.

BMW Seria 2 Convertible

Potrivit blog-ului Bimmertoday, constructorul bavarez de automobile se gandeste serios sa renunte la Seria 2 Cabriolet, cea mai accesibila decapotabila disponibla momentan in oferta BMW. Locul acesteia ar urma sa fie luat de Seria 4 Cabrio si de noul Z4, care urmeaza sa fie lansat in cateva saptamani.

BMW Seria 2 Convertible

Daca intr-adevar se va intampla asta, cei care vor dori un BMW decapotabil vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare. Spre exemplu, in acest moment un Seria 2 Cabrio pleaca de la 35.522 de euro in Romania, iar un Seria 4 Cabrio costa de la 46.648 de euro in sus. Cat despre noul Z4, nici acesta nu va fi foarte accesibil.

BMW Seria 2 Convertible

Vestea buna este ca Seria 2 Coupe ramane in planurile de viitor ale bavarezilor si mai mult decat atat, va continua sa aiba tractiune spate, spre deosebire de celelalte variante din gama (Gran Coupe si Active/Gran Tourer) care vin cu tractiune pe puntea fata.

BMW Seria 2 Convertible

Nici M2-ul nu dispare din peisaj. Privit ca fiind cel mai pur model din gama de performanta M, coupe-ul a primit in luna aprilie o versiune Competition. Aceasta aduce frane mai performante, suspensie imbunatatita si acelasi propulsor de 3.0 litri twin-turbo aflat sub capota fratilor mai mari M3 si M4.

BMW Seria 2 Convertible

In cazul sau insa dezvolta "numai" 410 cai putere si 550 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.2 secunde (atunci cand este echipat cu transmisia automata M DCT) si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 2 Convertible
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2018