Fii doar iute, nu furios: intrece-te cu Titi Aur pe Transfagarasan

Fii doar iute, nu furios: intrece-te cu Titi Aur pe Transfagarasan
  • Vodafone lanseaza Supernet 4.5G
  • RaceReady Vodafone este disponibil pentru iOs si Android
  • Poti concura cu Titi Aur sau alti jucatori
Distribuie pe Facebook

Pilotii de raliuri simt in timpul unei curse forte laterale gravitationale destul de des. Dar sunt pregatiti fizic si mental pentru asta, asa ca reusesc sa controleze masina fara probleme si sa ajunga la destinatie in siguranta. Daca vrei sa experimentezi si tu adrenalina oferita de virajele stranse de pe Transfagarasan, intrece-te cu Titi Aur, dar tinand cont de de regulile de condus defensiv.

Campionul de raliuri al Romaniei, Titi Aur, a facut o demonstratie de indemanare si de condus in siguranta alaturi de Vodafone pe cel mai spectaculos si periculos drum din Europa, Transfagarasan. Mai multi gameri romani si nu numai au concurat in "RaceReady Vodafone" pe telefon sau tableta, intr-o lupta in direct cu masina condusa de Titi Aur.

RaceReady Vodafone

Daca iti place viteza si daca vrei sa si inveti tehnici de conducere defensiva, descarca jocul RaceReady Vodafone pentru Android si iOs. Poti concura impotriva lui Titi Aur sau a altor jucatori pe celebrul traseu alpin din Romania, in timp ce primesti indicatii si sfaturi despre cum sa conduci defensiv pentru siguranta sporita si a celorlalti participanti la trafic.

Din pacate, Romania este fruntasa in Europa la numarul de accidente mortale. Orice initiativa menita sa educe si sa traga un semnal de alarma este binevenita. Vodafone Romania, prin intermediul acestui joc, reuseste sa atraga atentia asupra condusului defensiv: viteza si siguranta merg mana in mana, mai ales daca asculti sfaturile unui profesionist in domeniu si le folosesti in viata reala.

RaceReady Vodafone

Nu mai sta pe ganduri si descarca si tu "RaceReady Vodafone" si incearca sa ajungi la finish inaintea lui Titi Aur!

RaceReady Vodafone

Distribuie pe Facebook
mai multe