Filmul asta in care soferii ii fac loc ambulantei face Clujul sa para din alta tara

Filmul asta in care soferii ii fac loc ambulantei face Clujul sa para din alta tara
In Bucuresti, soferii nu prea se sinchisesc sa se dea la o parte din calea ambulantei care vine cu semnalele vizuale si acustice pornite. Eventual, dupa ce trece ambulanta, se iau dupa ea ca sa aiba cale libera. La Cluj-Napoca, lucrurile stau putin altfel...
Distribuie pe Facebook

Un oras care nu a votat cu PSD se cunoaste si dupa felul in care soferii se dau la o parte din calea ambulantei. O ambulanta care poate sa transporte un pacient in stare grava, o ambulanta care ai vrea sa ajunga cat mai repede la spital, daca in ea s-ar afla mama sau copilul tau. Asa ca atunci cand auzi sirena, fa-i loc cat mai repede, chiar daca asta inseamna sa treci pe rosu sau sa opresti unde nu e voie.

Un film mai vechi realizat de ISU Cluj ne arata cam cum se comporta soferii din orasul Cluj-Napoca. Cu exceptia unui Porsche Cayenne, probabil condus de un bucurestean ratacit, toata lumea ii face loc ambulantei. Cam asa cum vezi in tarile din vest. Nu degeaba Clujul a devenit un oras ca afara, cu autobuze electrice si infrastructura bine pusa la punct, in timp ce Bucurestiul traieste de pe o zi pe alta cu minciunile primarului sau care promite marea cu sarea, dar arunca banii pe geam cu dedicatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2018