Filmul care face Politia Romana de rahat: comisar vitezoman din Suceava influenteaza Politia Rutiera

Filmul care face Politia Romana de rahat: comisar vitezoman din Suceava influenteaza Politia Rutiera
Un individ cu numele de Stefan Cristian Burtan, conform userului public de pe Youtube, a postat un filmulet personal. Filmul este public, fara restrictii, motiv pentru care il vede oricine. Mai grav este ceea ce se intampla in el. Dumnealui se recomanda drept Comisar Burtan in momentul in care este oprit de politie cu 107 km/h in oras.
Distribuie pe Facebook

Vechile metehne nu se dezmint in Politia Romana. Cand esti politist si te opreste un agent de la Rutiera pentru ca incalci legea, incepi cu "suntem colegi", sa facem cumva, sa fie bine, alea alea. Cam asta e povestea d-lui Burtan, aparent comisar de la Antidrog in Suceava.

Domnul Burtan conduce cu peste 100 de km/h in zona limitata la 50, iar un echipaj de la Rutiera dotat cu aparat radar il surpinde in trafic. In momentul in care comisarul este oprit, incepe traficul de influenta. Spune ca este coleg cu politistul rutier, ii arata legitimatia si vrea sa scape de amenda si de retinerea permisului de conducere.

Insa mai face ceva, deosebit de grav. Si anume, incearca sa-l faca pe agentul de la rutiera sa falsifice procesul verbal, propunand sa scrie in el ca soferul oprit este, de fapt, in misiune. Comisarul Burtan are chiar si un ordin de serviciu in acest sens.

Nu stim ce a facut echipajul de politie cu Dacia Logan MCV cu numarul de inmatriculare MAI 34689. Dar daca se dovedeste ca politistul din acest echipaj nu a aplicat legea pentru soferul autointitulat comisarul Burtan, este o fapta extrem de grava.

FILMUL EXISTA SI SALVAT IN FORMAT MP4.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2019