Ford are probleme peste ocean: cateva tone de marijuana transportate in masinile iesite din fabrica

Ford are probleme peste ocean: cateva tone de marijuana transportate in masinile iesite din fabrica
  • Drogurile erau puse in locul rotii de rezerva
  • Transporturile au fost descoperite acum cateva luni
  • 150 kg avea ultima incarcatura
Distribuie pe Facebook

Ford se confrunta cu o problema cam grava in Statele Unite. Acolo, mai multe automobile noi-noute care au iesit pe usa fabricii din Mexic si care erau transportate cu un tren au fost gasite cu tone de droguri in ele pe teritoriul american.

Ford are o fabrica in Mexic, una din tarile cele mai populare in randul productiei de stupefiante. Si daca vamesii de la granita isi fac treaba, iar transportul aerian nu mai merge ca pe vremuri, o retea de mafioti s-a gandit ca umplerea masinilor noi care vin cu trenul in Statele Unite este o metoda buna de transport droguri.

Ieri, mai multe automobile Ford Fusion si Lincoln MKZ au fost gasite cu cateva sute de kilograme de marijuana la bord. Asta se intampla dupa ce, recent, in statul Ohio, un alt lot de Ford a fost descoperit plin de marijuana, masinile venind tot din Mexic. Acelasi lucru s-a intamplat si acum mai bine de doua luni, in Minnesota gasindu-se alte Forduri pline de 'iarba'.

Ford droguri

Toate aceste cazuri care insumeaza in total o captura de cateva tone de marijuana au in comun fabrica din Mexic. Marfa care valoreaza mai multe milioane de dolari a fost confiscata si acum se incearca sa se descopere care este legatura companiei cu incarcatura ilegala si cum a ajuns ea acolo. Mai ales ca, fara implicarea unor angajati care lucreaza in uzina este imposibil.

Desi firma Ford nu este vinovata direct, fara indoiala, ar putea fi trasa la raspundere pentru ca nu monitorizeaza traseul masinilor din fabrica pana la destinatie. Se pare ca, undeva pe drum, inainte sa fie incarcate in tren, masinile au fost umplute cu marijuana. Principalul loc in care se puneau drogurile era spatiul dedicat rotii de rezerva.

Sursa: ABC7 News

Ford droguri

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2017