Ford ne arata cum sunt selectate si testate materialele din masina noastra

Ford ne arata cum sunt selectate si testate materialele din masina noastra
  • In interiorul unui Ford se ascund peste 100 de materiale diferite
  • Fiecare dintre acestea este ales si testat de un personal specializat
  • Ele trebuie sa corespuna anumitor cerinte legate de miros si altele
Distribuie pe Facebook

Stofa, plastic sau, de ce nu, lemn. De fapt, interiorul unui Ford este alcatuit din peste 100 de materiale diferite. O singura alegere neinspirata si experienta pasagerilor este distrusa complet.

Pentru ca asa ceva sa nu se intample niciodata, producatorul auto de peste Ocean are un departament specializat pentru alegerea si testarea acestor detalii.

Fireste, gusturile si preferintele difera de la persoana la persoana, insa Ford se asigura ca majoritatea celor care vor intra in contact cu interiorul uneia dintre masinile sale nu va avea niciun fel de problema cu mirosul materialelor din imediata apropiere.

De asemenea, acelasi producator auto de peste Ocean pune accentul si pe aspectul practic, astfel ca detaliile cu pricina trebuie sa corespuna anumitor cerinte.

Avem, de exemplu, plasticul, care nu are voie sa se deterioreze indiferent de cate ori este lovit sau zgariat de posesorul masinii si oaspetii tai. Nevoita sa reziste este si tapiteria scaunelor, care va simti numeroase capse, chei sau alte metale in cursul vietii sale.

Indeajuns insa cu explicatiile si iata cum sunt alese si testate materialele din interiorul masinilor noastre. Cel putin atunci cand vine vorba de marca Ford.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2016