Ford recheama in service peste 150 de unitati Transit Connect vandute in Romania

Ford recheama in service peste 150 de unitati Transit Connect vandute in Romania
Ford Romania a dat startul unei campanii de recall care vizeaza 159 de unitati Transit Connect si 49 de exemplare Ranger cu cabina dubla. In cazul lui Transit Connect, problema semnalata este la bratele stergatoarelor care se pot desprinde accidental.
Distribuie pe Facebook
"Unele vehicule Transit Connect sunt prevazute cu stifturi de pivotare a bratelor stergatoarelor care nu respecta specificatiile. Stiftul de pivotare utilizat pentru conectarea bratelor stergatoarelor frontale de pe partea soferului si pasagerului la capetele bratelor de stergatoare se poate slabi, determinand pierderea tensionarii acestora pe parbriz si permitand bratului sa se separe. Daca bratul unui stergator se separa in timpul condusului, pe latura respectiva se poate produce pierderea functiei stergatorului, avand ca rezultat vizibilitatea redusa", explica oficialii Ford Romania.
In ceea ce priveste pick-ul Ford Ranger, s-a constatat ca la unele vehicule cu cabina dubla este posibil ca inchizatorul banchetei din spate sa nu se cupleze corect la brida de pe caroserie.
In ambele cazuri, remedierea problemelor se va face pe cheltuiala producatorului, in service-urile autorizate.
Distribuie pe Facebook
mai multe