Ford va plati penalitati pentru ca va produce mai putine masini la Craiova

Ford va plati penalitati pentru ca va produce mai putine masini la Craiova
Ford va produce la fabrica de la Craiova un numar de masini "semnificativ" mai mic decat cel stipulat in contractul de privatizare, urmand sa plateasca penalitati.
Distribuie pe Facebook
De asemenea, constructorul auto a renuntat la un ajutor de stat pentru formarea prefesionala, iar cel de investitii a ramas plafonat la 75 de milioane de euro.
Toate aceste prevederi figureaza intr-un act aditional la contractul de privatizare al Automobile Craiova, incheiat intre Ford si autoritatile romane. Acest act urmeaza sa fie aprobat printr-o ordonanta de urgenta. Proiectul de act normativ va fi promovat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
"Pe parcursul derularii contractului, Ford Motor Company a constatat modificarea semnificativa a elementelor avute in vedere la privatizare, atat din punct de vedere al conditiilor de piata, la nivel mondial, cat si la nivel national, implicand dupa o reanalizare a climatului economic, luarea unor masuri de restructurare a planului de afaceri initial", se arata in textul proiectului.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2012