Gama Renault Captur primeste o noua versiune si un nou motor

Gama Renault Captur primeste o noua versiune si un nou motor
  • Renault lanseaza o noua versiune si un nou motor pentru crossover-ul Captur
  • Editia Wave va avea, printre altele, jante negre pe 17 inchi, interior "Chrome Frost" sau autocolante albastre pe plafon
  • Pe piata din Franta, noua editie Captur incepe de la 21.100 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez Renault a declarat ca a lansat o noua editie a crossover-ului, Wave, plus optiunea de motor TCe 120.

Francezii au prezentat pentru prima data modelul Captur la Salonul Auto de la Geneva in 2011 iar 2 ani mai tarziu modelul a intrat in productie.

Aceasta noua editie se alatura celorlalte trei disponibile momentan, Life, Zen si Intens.

Renault Captur Wave

Versiunea Wave va veni cu jante negre Explore pe 17 inchi, autocolante albastre pe plafon si pe oglinzile laterale, placile de protectie fata si spate gri, interior "Chrome Frost", iar bordul si fetele de usi cu detalii si cusaturi albastre.

Renault Captur WaveRenault Captur Wave

Pe langa optiunile disponibile pe versiunea Intens precum, proiectoare de ceata cu functie "Cornering Light", asistenta la franarea de urgenta, ESM, tehnologie Stop & Start, card acces si demaraj cu functia "maini libere", noua editie va avea in plus sistemul de infotainment R-Link Evolution si senzori de parcare spate.

Renault Captur Wave

In ceea ce priveste culorile, Wave va fi disponibila in 4 nuante, Pearlescent White, Platinum Grey, Pacifique Blue si Marine Furne Blue, toate impreuna cu un plafon negru.

Renault nu se opreste aici cu noutatile, si introduce o noua optiune de motor, TCe 120, impreuna cu transmisia manuala in 6 trepte.

Renault Captur Wave

Constructorul francez nu a facut publice preturile pentru toate pietele, dar in Franta, editia Wave porneste de la 21.100 de euro. La momentul actual, in Romania sunt disponibile 3 variante ale cross-over-ului Captur, Life, de la 12.800 de euro, Zen de la 13.950 de euro si Intens, de la 15.250 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Captur Wave
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2016