Gata de primavara cu sistemul de transport biciclete FlexFix de la Opel

Gata de primavara cu sistemul de transport biciclete FlexFix de la Opel
Tentati de temperaturile calde si zilele insorite, milioane de biciclisti au urcat din nou in sa in aceasta primavara. In plus fata de distractia adusa de mersul pe bicicletele moderne de astazi, beneficiile pentru sanatate sunt de necontestat. Mersul pe bicicleta intareste inima, plamanii si muschii si nu afecteaza articulatiile. Dar luarea unei biciclete in excursie sau vacanta ridica problema transportarii ei.
Distribuie pe Facebook
Raspunsul corect la aceasta problema este sistemul inovator de transport pentru biciclete dezvoltat de Opel, FlexFix. Integrat in bara de protectie spate, sistemul de transport extrem de stabil si sigur este disponibil pentru Corsa, Astra, Meriva si Antara.

Sistemul unic si inteligent face economie de spatiu si dispare aproape invizibil in bara de protectie spate, eliminand partea de asamblare, demontare si depozitare a unui sistem de transport pentru biciclete. Un alt mare plus este distanta fata de sol a sistemului, care face ca actul greoi de ridicare a unei biciclete peste cap pe un suport de acoperis sa devina invechit. Expertii in sanatatea spatelui de la Aktion Gesunder Rucken e.V. (AGR - Actiune pentru un spate sanatos) au subliniat acest lucru atunci cand au acordat noului Meriva titlul lor extrem de ravnit pentru conceptul de ergonomie globala. Meriva este prima masina de productie din lume care obtine acest sigiliu.

Gata de primavara cu sistemul de transport biciclete FlexFix de la Opel

Sistemul de transport Opel FlexFix incorporeaza o serie de inovatii, patente si solutii care au fost inregistrate spre brevetare. Suportul pentru bicicleta integrat gliseaza din bara de protectie spate, ca un sertar, si este deblocat de catre o parghie pozitionata pe marginea portbagajului. Acest design permite sistemului sa fie folosit chiar si atunci cand portbagajul este plin si fara folosirea unor instrumente speciale. Sistemul FlexFix poate transporta doua biciclete cu cadre intre 18 si 28 de inch si o greutate maxima de 40 kg. Un semnal de avertizare este activ atunci cand masina este in marsarier.

Aproape 60.000 de clienti Opel au decis sa achizitioneze si sistemul de transport FlexFix, dintre care 40.000 sunt proprietari de Corsa. In urma lansarii noului Meriva, in iunie 2010, Opel a vandut aproximativ 6.700 de unitati cu FlexFix anul trecut.

Preturile in Romania pentru sistemul FlexFix sunt de 535 de euro cu TVA pentru Corsa si de 630 de euro cu TVA la Astra, Meriva si Antara.

Opel va oferi alte doua modele cu FlexFix pana la sfarsitul anului.


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel FlexFix
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2011