General Motors isi extinde capacitatea de productie a uzinelor din Rusia

General Motors isi extinde capacitatea de productie a uzinelor din Rusia
In urmatorii cinci ani, General Motors va extinde capacitatea de productie a uzinelor sale din Rusia, urmand sa faca investitii in valoare de un miliard de dolari.
Distribuie pe Facebook
In prezent, fabricile General Motors au o capacitate anuala de 200.000 de unitati. In urma investitiilor, productia va creste la 350.000 de unitati pe an.
Si Volkswagen are planuri mari pentru Rusia. Nemtii vor investi 250 de milioane de euro intr-o fabrica de motoare in zona Kaluga, acolo unde Volkswagen are deja o uzina in care se produc autoturisme. Cei de la Volkswagen estimeaza ca noua uzina va avea o capacitatea maxima de 150.000 de unitati. Aici urmeaza sa fie produsa noua generatie de motoare EA211.
"Rusia reprezinta o piata strategica in Europa pentru Volkswagen Group. Pana in 2018 intentionam sa atingem o cifra a vanzarilor de 500.000 unitati anual. Pentru a atinge aceasta tinta intentionam sa investim aproximativ un miliard de euro in productia locala si in dezvoltarea de noi modele", spune Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 August 2012