Ghiolbanul turmentat: consilierul unui deputat PSD injura si ii arata legitimatia politistului de la circulatie

Ghiolbanul turmentat: consilierul unui deputat PSD injura si ii arata legitimatia politistului de la circulatie
  • A oprit neregulamentar
  • A devenit recalcitrant si a injurat politistii
  • S-a constatat ulterior ca avea o alcoolemie de 0,16 mg/l in aerul respirat
Distribuie pe Facebook

Consilierul unui deputat PSD din Prahova a fost filmat in timp ce injura un politist de la circulatie, care il verifica dupa ce a oprit neregulamentar. Oamenii legii au constatat ulterior ca acesta consumase bauturi alcoolice inainte sa se urce la volan.

Lucian Radulescu a fost pana azi consilierul deputatului PSD din Prahova, Laura Moagher. Dupa un episod scandalos in care a fost implicat, acesta si-a pierdut slujba si mai mult decat atat a ajuns "celebru" pe internet.

Mai exact, Radulescu a oprit neregulamentar iar la sosirea unui echipaj de politie acesta a devenit recalcitrant, i-a injurat pe oamenii legi si i-a varat mai apoi legitimatia sub nas agentului care il verifica. Intr-un final acesta a plecat nervos, desi actele au ramas la politistii. Totul a fost filmat de camera agentului care facea verificarile.

Potrivit autoritatilor, barbatul s-a prezentat ulterior la sediul Postului de Politie "unde a continuat sa aiba un comportament neadecvat." In plus, oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca Radulescu avea o alcolemie de 0,16 mg/l alcool pur in aerul respirat.

In consecinta, politistii l-au amendat cu 2.875 de lei pentru oprire neregulamentara, conducere sub influenta alcoolului, pentru adresare de injurii si pentru nerespectarea dispozitiilor politistilor. Radulescu a ramas si fara permisul de conducere.

Intr-o postare pe Facebook, deputatul Laura Moagher a recunoscut ca Lucian Radulescu a fost consilierul sau si a precizat ca a intrerupt colaborarea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2019