GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze

GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze
Distribuie pe Facebook
General Motors si Manchester United au anuntat astazi ca Chevrolet va fi sponsorul de pe tricourile jucatorilor celei mai populare echipe de fotbal din lume incepand cu sezonul 2014/2015. Chevrolet, partenerul auto oficial din prezent al clubului, va fi abia cel de-al cincilea sponsor inscris pe tricourile jucatorilor din istoria de 134 de ani a clubului.
Richard Arnold, Directorul Comercial al clubului, a anuntat semnarea contractului pentru o suma confidentiala si a declarat:
"Este un contract excelent si pe termen lung pentru clubul nostru. Au trecut abia 6 saptamani de parteneriat cu Chevrolet, insa acestia s-au gandit deja la unele idei uimitoare de care vor beneficia atat partile parteneriatului, cat si cei 659 de milioane de fani ai clubului din intreaga lume. Compania este un partener important in cadrul turneului desfasurat de noi in prezent si stiu ca le-a facut placere sa aiba de-a face cu agitatia generata de fanii nostri infocati si de meciurile cu casa inchisa din Africa de Sud, China si Europa. De acest angajament fata de echipa Manchester United si fanii sai vor beneficia toti cei care tin la acest club."
Compania americana va inlocui compania Aon, al carei parteneriat cu Manchester United a inceput in sezonul 2010/2011.
Alan Batey, Vicepresedinte GM America de Nord, Vanzari si Service, a declarat:
"Suntem extrem de mandri sa asiguram o legatura intre marca noastra, Chevrolet, echipa Manchester United si fanii sai infocati din intreaga lume. Cifrele statistice referitoare la Manchester United sunt impresionante, insa aceasta relatie este mai presus de cifre - aceasta relatie vizeaza conexiunea dintre marca noastra si emotiile profunde din jurul echipei indiferent de locul in care merge aceasta."
"Daca este sa ne gandim la valorile de baza ale companiei Chevrolet, la clientii nostri dedicati din intreaga lume si la istoria noastra de 100 de ani plina de evenimente, parteneriatul cu Manchester United este ideal. Iar faptul ca suntem abia al cincilea nume inscris pe legendarele tricouri rosii este o adevarata onoare. Suntem nerabdatori sa ne bucuram de oportunitatile oferite de parteneriatul cu un club de o asemenea anvergura."
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca interna?ionala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Pute?i gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro
Despre Manchester United
Manchester United este cel mai cunoscut club de fotbal din lume, are aproximativ 659 de milioane de suporteri si a fost declarat recent cel mai valoros club sportiv din lume de catre revista Forbes. Fondat in 1878, clubul a castigat de 19 ori campionatul englez, un numar record, la care se adauga 11 cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Campionilor Europeni/Ligii Campionilor, 1 Cupa Cupelor UEFA, 1 Campionat mondial al cluburilor FIFA, 1 cupa intercontinentala si 4 Cupe ale Ligii. Managerul echipei, Sir Alex Ferguson, este managerul cu cel mai mare succes din istoria fotbalului britanic.



Distribuie pe Facebook
mai multe