Goodyear reinnoieste parteneriatul cu Zeppelin

Goodyear reinnoieste parteneriatul cu Zeppelin
In cursul acestei luni, Goodyear a anuntat ca se angajeaza intr-un viitor program pentru aeronavele sale ce implica achizitionarea de noi aeronave Zeppelin. Anuntul a avut loc in Friedrichshafen, Germania, la Lacul Constance langa un urias hangar Zeppelin.
Distribuie pe Facebook
Nancy Jandrokovic, director al departamentului Global Airship Operations al Goodyear si Rainer Landwehr, director administrativ de grup, impreuna cu reprezentantii departamentului German Operations al Goodyear, au luat parte si au vorbit la eveniment. Thomas Brandt, CEO al ZLT Zeppelin Luftschifftechnik, precum si primarul orasului Friedrichshafen, Andreas Brand, au fost cei care au reprezentat compania Zeppelin si municipalitatea.
Brandt a recunoscut Goodyear pentru lunga si continua sa activitate de conducere din punct de vedere al modului in care si-a administrat flota de dirijabile si a declarat ca relatia reinnoita dintre Goodyear si Zeppelin este o importanta piatra de hotar pentru compania pe care o reprezinta. Primarul Brand, care este si presedinte in bordul Fundatiei Zeppelin, si-a exprimat de asemenea entuziasmul pentru acest nou proiect.
"Cu aproape 90 de ani in urma, Goodyear si Zeppelin si-au unit fortele si au construit cele mai inovative aeronave din acele vremi," a spus Brand. "Aceasta cooperare va stabili, inca o data, noi standarde in domeniu."
Jandrokovic a discutat despre modul in care noua flota va fi echipata astfel incat simbolul iconic al marcii Goodyear sa se diferentieze clar de competitie si cum noua tehnologie va ridica nivelul capacitatii aceastui tip de aeronava ca vehicul de promovare.
"Acest acord este bun pentru Zeppelin si Goodyear. Impreuna, cred ca vom stabili un nou standard in domeniul aeronavelor promotionale", a spus Jandrokovic. "Noi lucram deja impreuna la un nou sistem electronic de semnalizare aeriana ce ii va face pe competitori sa ne invidieze. Designul Zeppelin ne va spori posibilitatile de a livra suport de clasa mondiala retelelor de televiziune si dealerilor nostri, iar buna noastra relatie cu retelele de televiziune va aduce o mai mare expunere pentru Zeppelin."
Conferinta de presa s-a constituit, de asemenea, ca o buna oportunitate pentru echipa Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa de a reconsolida imaginea dirijabilului ca ambasador al sigurantei si de a pune din nou in evidenta importanta turneului european Goodyear Blimp Safety Tour. Scopul aeronavei in promovarea sigurantei rutiere in regiunea EMEA este mai mult decat oportun din moment ce siguranta in trafic a devenit o parte tot mai importanta a dezbaterii publice in ultimii ani.
"Goodyear sprijina activ o serie de initiative privind siguranta in traficul rutier, incluzandu-le aici si pe cele demarate ca parte a proiectului Cartei Europene pentru Siguranta Rutiera," a spus Landwehr." Pe parcursul implementarii acestor campanii privind siguranta in trafic, suntem in lucru cu parteneri experti in mai multe tari. Dirijabilele noastre vor sprijini aceste initiative in calitatea lor de ambasadori empatici ai sigurantei."
Dupa conferinta de presa oficiala, echipa Zeppelin a inmanat simbolic trei machete ale aeronavelor sale echipei Goodyear, inainte ca reprezentantii celor doua companii sa se intalneasca cu presa pentru interviuri.
Reprezentantii Goodyear si Zeppelin au oferit raspunsuri la intrebarile presei timp de 30 de minute, printre publicatiile prezente la eveniment numarandu-se Frankfurter Allgemeine Zeitung, Financial Times Germany si publicatii saptamanale precum Stem. Evenimentul a fost de asemenea relatat de DPA, una din cele mai importante agentii din Europa. Posturile de televiziune din Germania, SWR si altele, au difuzat de asemenea stirea.
Stirea a fost indelung dezbatuta in Statele Unite, unde peste 200 de publicatii au relatat detalii de la eveniment.
Romania este una din cele 20 de tari vizitate de Dirijabilele Goodyear Spirit of Safety I si Spirit of Safety II in cadrul turneului european de promovare a sigurantei rutiere Goodyear Blimp Safety Tour.

NOTA. Aeronavele NT Zeppelin sunt fabricate de la inceputul anilor 1990. Noua flota a Goodyear va fi compusa din modele mici ale aeronavei LZ N07 - 101. Dirijabilele Goodyear sunt aeronave non-comerciale de promovare, care pun in special la dispozitia televiziunilor aparatura ultra-performanta pentru a realiza transmisii din aer.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2011