Hyundai Auto Romania are un nou director executiv

Hyundai Auto Romania are un nou director executiv
Distribuie pe Facebook
Incepand cu luna iulie 2012, Teodor Brusalis devine noul Director Executiv al Hyundai Auto Romania, preluand postul de conducere de la Dragos Magdalina, care se retrage din activitatea de import a marcii Hyundai. Cu o experienta de 14 ani in domeniul auto, Teodor Brusalis si-a dedicat ultimii doi ani de activitate in cadrul echipei Hyundai Auto Romania, in calitate de Director Comercial, implementand si dezvoltand cu succes politica de vanzari si pozitionare produs a marcii la nivel national.

In noua sa functie, Teodor Brusalis va conduce activitatea generala de import si va coordona reteaua de retail Hyundai la nivel national, alcatuita din 40 centre de distributie. Incepand cu anul 2010, Hyundai a demarat o puternica repozitionare a produselor sale, urmand ca pana la finalul anului in curs intreaga sa gama auto sa beneficieze de noua identitate abordata de catre producator. Noul model Hyundai de clasa mica, i20, urmeaza a fi lansat la nivel local in a doua parte a lunii iulie, in timp ce noua generatie a renumitului SUV Santa Fe urmeaza a fi prezentat publicului local in cursul lunii octombrie.

"Echipa Hyundai Auto Romania a construit in ultimii doi ani o baza solida si o identitate redefinita a produselor sale. Ii multumesc pe aceasta cale dlui. Dragos Magdalina, alaturi de care am dezvoltat o colaborare de exceptie. Sunt extrem de increzator in potentialul echipei pe care o conduc incepand cu data curenta, avem in spate unul dintre cei mai puternici producatori auto la nivel global si vizam impreuna servicii la inaltimea noii game de produse Hyundai", a declarat Teodor Brusalis. Marca Hyundai se regaseste in clasamentul celor mai importante 5 marci de import autoturisme la nivel national, inregistrand o cota de piata de 5,7% in segmentul auto de import.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2012