Hyundai Auto Romania isi premiaza clientii

Hyundai Auto Romania isi premiaza clientii
Esti proprietarul unui automobil Hyundai si locuiesti in Bucuresti? Hyundai Auto Romania, importatorul oficial al marcii, organizeaza in perioada 22-23 decembrie o actiune prin care premiaza posesorii oricarei masini Hyundai.
Distribuie pe Facebook
Pe parcursul celor doua zile, doua masini Hyundai Santa Fe inscriptionate cu sloganul campaniei "Cine spune ca Mos Craciun nu exista?" vor colinda Capitala in cautarea soferilor care conduc autovehicule Hyundai. Premiile sunt: mingi de fotbal, brelocuri, tricouri. In plus, participantii la actiune au posibilitatea sa participe la un concurs online organizat pe pagina oficial de Facebook Hyundai Auto Romania. Marele premiu: un drive test timp de o saptamana cu noul Hyundai i40.
"Actiunea este una inedita la nivel local si demonstreaza atentia pe care o acordam clientilor Hyundai. Ne-am propus ca acestia sa se simta speciali cu ocazia Craciunului si sa ii surprindem intr-un mod cat mai placut. Speram sa se dovedeasca un succes, astfel incat ulterior sa o reluam la nivel national.", a declarat Dragos Magdalina, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.
Distribuie pe Facebook
mai multe