Hyundai Elantra devine mai tentanta cu ajutorul pachetului Value Edition

Hyundai Elantra devine mai tentanta cu ajutorul pachetului Value Edition
  • Hyundai a anuntat disponibilitatea pachetului Value Edition si pentru Elantra
  • Acesta consta in mai multe sistem de functii de siguranta si confort
  • Hyundai Elantra Value Edition este disponibila deocamdata doar pe piata din SUA
Distribuie pe Facebook

Gama de modele Hyundai Elantra s-a imbogatit cu un nou nivel de echipare, dupa ce constructorul sud-coreean de automobile a anuntat noua Elantra Value Edition. Acest pachet propune mai multe sisteme de siguranta si confort, dar si functii speciale pentru sistemul de infotainment.

La inceputul acestei luni, Hyundai anunta lansarea pachetului Value Edition pentru modelul Accent. Fanii marcii coreene s-au declarat incantati de aceasta oferta, asa ca Hyundai s-a gandit sa o extinda si la compacta Elantra.

Hyundai Elantra Value Edition

Asa cum spuneam si mai sus, pachetul Value Edition este format din mai multe sisteme si functii, printre care Blind Spot Detection cu functia de pastrare a bandei de circulatie si de alerta pentru traficul din spate, lumini de zi LED, trapa electrica, scaune fata incalzite si cel al soferului electric, volanul si nuca schimbatorului de viteze sunt imbracate in piele, sistem de climatizare pe doua zone, pornire de la buton si oglinda retrovizoare heliomata cu busola si sistemul HomeLink integrate.

Hyundai Elantra Value Edition

Piesa centrala a habitaclului este noul display de 7 inch al sistemului de infotainment, cu Bluetooth si conectivitate Android Auto si Apple CarPlay integrata.

Hyundai Elantra Value Edition

Hyundai-ul Elantra Value Edition este deocamdata disponibila doar pe piata din America de Nord, acolo unde vine la un pret avantajos, de doar 20.250 de dolari. Constructorul sud-coreean de automobile sustine ca este o afacere buna, avand in vedere ca pentru versiunea de baza trebuie sa scoti din buzunar 17.150 de dolari. In plus, daca ar fi sa alegi toate aceste dotari separat, vei plati cu 1.215 dolari in plus.

Hyundai Elantra Value Edition

Pentru clientii care vor mai mult, Hyundai propune in continuare varful de gama Limited cu pretul de pornire de 22.350 de dolari, sau Elantra Sport, al carei pret pleaca de la 21.650 de dolari pentru transmisia manuala, sau de la 22.750 pentru cea automata DCT.

Distribuie pe Facebook
mai multe