Hyundai Elantra va patrula impreuna cu Politia Ilfov

Hyundai Elantra va patrula impreuna cu Politia Ilfov
Hyundai Elantra. Un automobil care iti inspira siguranta. Siguranta si incredere. Impreuna cu un echipaj de Politie, Elantra va depasi conceptul clasic de siguranta. Va intra in actiune!
Distribuie pe Facebook

DAB AUTO SERV, dealer Hyundai, ofera Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov un autovehicul Hyundai Elantra 1,6l MPi, nivel de echipare Highway, in cadrul unui parteneriat comun, desfasurat pentru o perioada de 6 luni.

In aceasta perioada va avea loc o campanie de informare a soferilor, intitulata "Politia Romana in parteneriat cu DAB AUTO SERV, dealer Hyundai, va recomanda utilizarea anvelopelor de iarna", menita sa constientizeze obligativitatea utilizarii anvelopelor de iarna, in conditiile legii, incepand cu data de 1 noiembrie.

In tot acest timp, autovehiculul va fi folosit in serviciul activ de patrulare in zona DN1, in raza de competenta a Politiei Statiunii Snagov.

Servind acestui scop, autovehiculul va fi echipat complet, pentru a fi apt sa indeplineasca misiunile specifice.

Ca atare, pe langa inscriptionarea specifica, va primi in dotare rampa luminoasa, statii de emisie-receptie TETRA (TErrestrial Trunked RAdio), aparat etilotest, sirena si camera video.

Masina anului 2012 in America de Nord, Hyundai Elantra este un autovehicul in care inovatia, confortul, designul cu accente sport, fiabilitatea, siguranta si raportul calitate/pret sunt la ele acasa.

Motorul, de ultima generatie, este de tip aspirat, cu tehnologie multisupape si distributie variabila, generand o putere maxima de 132 CP la 6300 rpm si un cuplu maxim de 158 Nm la 4850 rpm.

Autovehiculul poate dezvolta o viteza maxima de 200 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km pe ora in 10,7 secunde.

Reuseste sa ofere un consum mediu de combustibil de numai 6,4l la 100 km parcursi, adica poate mentine o autonomie de patrulare de circa 750 km fara realimentare.

Avand un coeficient aerodinamic foarte bun, datorat siluetei joase si caroseriei de tip sedan, Elantra se mandreste si cu un portbagaj mare, de 485l si cu un spatiu interior pe masura, care vor fi cu siguranta apreciate in cadrul activitatilor politienesti.

Printre dotarile standard care merita amintite, contribuind la siguranta si confortul ofiterilor din echipajele de Politie, mentionam airbagurile frontale, laterale si cortina, ABS, EBD, ESP, VSM, climatizarea automata cu sistem de purificare/ionizare, sistemul de pilot automat (Cruise Control), computerul de bord si senzorul de ploaie, precum si sistemul audio foarte performant.

Speram ca acest parteneriat sa fie benefic ambelor parti si, mult mai important, sa ofere soferilor siguranta atat de necesara in trafic, precum si informarea corecta si oportuna privind conditiile in care se circula, corect si legal, in toate sezoanele anului.
Distribuie pe Facebook
mai multe