Hyundai le ia fata nemtilor intr-un clasament privind calitatea

  • Hyundai se situeaza pe primul loc intr-un clasament privind calitatea
  • Sud-coreenii au obtinut un punctaj de 2,14 din maximum de 5
  • Premiul se acorda pe baza unor analize complexe de calitate si fiabilitate
Distribuie pe Facebook

Potrivit unuia dintre cele mai prestigioase sondaje din industria auto, sud-coreenii de la Hyundai se situeaza pe primul loc intr-un clasament privind calitatea. Premiul se acorda anual pe baza unor analize complexe de calitate si fiabilitate.

Anual, publicatia germana Auto Bild evalueaza calitatea pe termen lung si siguranta oferite de cele mai importante marci auto. Nemtii analizeaza cazurile de rechemare in service, rectificarile inregistrate pe parcursul anului sau tipul pachetelor de garantii.

Hyundai i30, i10 si Tucson

Acestia intocmesc apoi un clasament in functie de punctajul obtinut de fiecare constructor de automobile. In acest punctaj sunt incluse informatiile obtinute in urma testelor de anduranta, cele din cadrul verificarilor de atelier, dar si reclamatiile primite din partea proprietarilor de automobile.

Hyundai i30, i10 si Tucson

Asadar, anul acesta, dupa o pauza de 5 ani, sud-coreenii de la Hyundai s-au intors in fruntea clasamentului, devansand astfel competitori importanti din Germania, precum BMW sau Mercedes-Benz.

Hyundai i30, i10 si Tucson

Dupa analizele de care vorbeam putin mai sus, Hyundai a obtinut un punctaj de 2,14 din maximum de 5. In cadrul aceluiasi clasament, i30-ul a fost desemnat cel mai rezistent autovehicul, dupa ce a primit cel mai mare punctaj la testul de anduranta de 100.000 de kilometri.

Hyundai i30, i10 si Tucson

"Hyundai a adus imbuntatiri importante in privinta calitatii. Aceste progrese sunt subliniate si de rezultatele obtinute de unitatile i10 si Tucson, verificate pe parcursul a 30.000 de kilometri fara a inregistra probleme. Calitatea reprezinta un element esential al strategiei Hyundai, increderea in produsele noastre fiind sustinuta si de pachetul de cinci ani garantie fara limita de kilometri," a declarat Thomas Schmid, COO in cadrul Hyundai Motor Europa.

Hyundai i30, i10 si Tucson

Cu aceasta ocazie, oficialul constructorului de automobile a vorbit putin si despre planurile de viitor ale sud-coreenilor si a dezvaluit printre altele ca pana in 2020, Hyundai isi propune sa devinta marca asiatica numarul unu in Europa.

Hyundai i30, i10 si Tucson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Hyundai i30, i10 si Tucson
mai multe