I se mai spune si A6-le saracului. Masina germana are motor de 1.8 litri si doar tractiune fata

I se mai spune si A6-le saracului. Masina germana are motor de 1.8 litri si doar tractiune fata
  • I se mai spune si A6-le saracului
  • Masina germana are motor de 1.8 litri si doar tractiune fata
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2017, respectivul model se revanseaza prin nenumaratele dotari si echipamente de lux oferite.

Un dealer auto cu sediul in provincia Limburg din Tarile de Jos (Olanda) are in stoc, la vanzare, un Audi A6 mai putin obisnuit. Este vor, mai precis, despre un exemplar care gazduieste in compartimentul motor doar un 1.8 turbo, pe benzina.

Livrat la pachet alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj, respectivul propulsor vine cu aproximativ 190 de cai si 320 Nm pe puntea fata, din nefericire pentru fanii celebrei tehnologii Quattro.

Audi A6 1.8 TFSI de vanzare

Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in peste opt secunde, potrivit fisei tehnice publicate anterior de compania producatoare. In cazul in care mai conteaza, acelasi Audi A6 se poate lauda si cu o viteza de 225 km/h.

Scos la vanzare in schimbul unei sume de 34.950 de euro, respectivul exemplar se revanseaza prin nenumaratele dotari si echipamente de lux oferite, dupa cum este cazul luminilor cu tehnologie LED si Bi-Xenon.

Privit de la exterior spre interior, controversatul Audi A6 cu motor turbo de 1.8 litri si 190 de cai pe puntea fata se remarca in special prin culoarea verde a caroseriei. Aleasa, aparent, din catalogul de personalizare al diviziei Exclusive.

Meniul estetic specific respectivului model continua cu un set de jante cu design in cinci spite, cu o tapiterie din piele maronie, ornamente realizate din aluminiu si un volan multifunctional sport, printre multe altele.

Despre acelasi Audi A6 mai putem spune si ca nu a parcurs decat 58.807 kilometri, potrivit anuntului de vanzare. Ce este drept, fotografiile publicate de dealer-ul auto scot la iveala o diferenta destul de mare pe marginea subiectului.

Audi A6 1.8 TFSI de vanzare

Audi A6 1.8 TFSI de vanzare

Audi A6 1.8 TFSI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi A6 1.8 TFSI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2021