In 2002 avea bancheta electrica si suport pentru picioare. Cum arata astazi limuzina coreeana care a vrut sa concureze cu Mercedes S-Class

In 2002 avea bancheta electrica si suport pentru picioare. Cum arata astazi limuzina coreeana care a vrut sa concureze cu Mercedes S-Class
  • Prima generatie a limuzinei Hyundai Equus a debutat in 1999
  • Automobilul sud-coreean aduce cu un Lexus LS de prima generatie
  • La interior au fost montate dotari dintre cele mai inedite
Distribuie pe Facebook

Seamana cu un Lexus LS de prima generatie si, asemeni limuzinei japoneze, a fost proiectat pentru a concura cu Mercedes S-Class. Cum arata astazi modelul Equus - mandria companiei Hyundai, la mai bine de un deceniu si jumatate de la premiera sa mondiala, aflam chiar din urmatorul material video.

Chiar daca a intrat in atentia publicului larg abia la inceputul acestei decade, modelul Hyundai Equus exista pe piata inca din 1999. Ce este drept, automobilul de lux al companiei sud-coreene s-a vandut initial doar in anumite regiuni din Asia.

Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class s-au numarat printre principalii concurenti, in timp ce prima generatie a lui Lexus LS a reprezentat sursa de inspiratie la nivel estetic. In interior, dotarile depasesc orice limita a imaginatiei.

Nu, acest Hyundai Equus din anul 2002 nu are scaune individuale in partea din spate a caroseriei, dar ofera o bancheta cu reglare electrica. Totodata, pasagerul din dreapta se bucura de un suport pentru picioare ceva mai atipic decat stiam noi.

La fel de interesant este si sistemul audio. Ori, mai corect spus, setarile sistemului audio, pasagerii putand alege si altceva in afara de volumul din difuzoare - iar acum ne referim in special la cum sa sune muzica sau unde sa se auda aceasta.

Revenind la ocupantii locurilor spate, cei care conteaza cu adevarat in viziunea limuzinei sud-coreene, invitatii de seama se mai bucura si de TV, incalzire in scaune... Plus doua aprinzatoare de tigara, cate unul montat in fiecare usa.

Sub capota, exemplarul din acest material video gazduieste o motorizare V6, insa clientii puteam opta si pentru o unitate cu opt cilindri. Totodata, pe langa versiunea normala, Hyundai a oferit modelul Equus si intr-o varinta cu ampatament marit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2018