Inca 21 de kilometri de autostrada spre litoral sunt... aproape gata

Inca 21 de kilometri de autostrada spre litoral sunt... aproape gata
Cei care prefera statiunile din sudul orasului Constanta, pot acum sa scurteze drumul datorita unei noi portiuni de autostrada. Este vorba de 21 de kilometri intre Murfatlar si Agigea. Portiunea nu ii ajuta cu nimic pe cei care vor sa mearga la Constanta sau Mamaia din pacate, si in plus 14 km din cei 21 au o singura banda pe sens utilizabila.
Distribuie pe Facebook

Fericire maxima! Mai bifam 21 de km de autostrada in Romania, dar din pacate pe o portiune nu foarte... practica. Partea proasta este ca in principal se va circula pe un singur sens.

Din cei 21 de km de autostrada pe 14 km se va circula pe un singur tronson ceea ce inseamna ca vom avea o singura banda pe fiecare sens de mers. Odata rezolvata problema exproprierilor si siturilor arheologice, muncitorii s-au pus pe treaba si doua luni nu s-au oprit.
De la Bucuresti puteti merge intins 164 de kilometri pe autostrada pana la Cernavoda. Urmeaza 20 de kilometri de drum national pana la Medgidia iar de aici pana la urmatoarea bucata de autostrada aveti doua optiuni.
Medgidia spre Valea Dacilor, pe un drum judetean iar dupa Ciocarlia de Sus se intra pe noul tronson. Sau de la Murfatlar faceti dreapta in centrul orasului tot spre Ciocarlia.
Surpriza acestui tronson de autostrada este podul ce trece peste Canalul Dunare Marea Neagra. Inca se mai lucreaza la el insa azi turistii vor putea traversa canalul in siguranta. Pe autostrada au aparut si primele panouri rutiere insa nu va asteptati sa gasiti refugii, toalete sau benzinarii.

Noul drum ii scoate pe turistii care merg in sudul litoralului direct la Agigea. Ca sa intelegeti, aceasta este vechea sosea Constanta Mangalia. Oficial, noul tronson va fi inaugurat azi la pranz de ministrul transporturilor Anca Boagiu.

Distribuie pe Facebook
mai multe