Inca o palma data nemtilor. Lista masinilor ramase in cursa pentru Car of the Year 2019

Inca o palma data nemtilor. Lista masinilor ramase in cursa pentru Car of the Year 2019
  • Au fost anuntati finalistii competitiei Car of the Year 2019
  • Trei dintre cele sapte masini ramase in cursa sunt franceze
  • Marele castigator va fi anuntat in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Organizatorii Car of the Year 2019 au publicat astazi numele celor sapte masini care au intrat in ultima faza a competitiei.

O noua editie a celebrei competitii Car of the Year se apropie de sfarsit. Organizarii au publicat in cursul zilei de astazi lista care cuprinde numele celor sapte masini ramase in cursa pentru marele premiu.

Castigatorul va fi anuntat in primavara anului viitor, inaintea Salonului Auto programat sa se desfasoare la Geneva in perioada 7 - 17 martie 2019: Acesta se regaseste chiar in randurile de mai jos:

- Alpine A110

- Citroen C5 Aircross

- Ford Focus

- Jaguar I-Pace

- Kia Ceed

- Mercedes A-Class

- Peugeot 508

Dupa cum se poate observa inclusiv cu ochiul liber, aproape jumatate dintre masinile ramase in cursa pentru Car of the Year 2019 vin din Franta. Este vorba despre Alpine A110, Citroen C5 Aircross si Peugeot 508.

Germanii au un singur reprezentant, asemeni americanilor, respectiv britanicilor. Mercedes A-Class, Ford Focus si Jaguar I-Pace sunt numele produselor care vor incerca sa le ia fata celor din Hexagon.

Intr-o situatie similara se afla si sud-coreenii, care vor incerca sa demonstreze inca o data - daca mai era nevoie - ca stiu sa faca masini. Aceasta sarcina ii va reveni noii Kia Ceed, disponibila la vanzare si in Romania.

Anul trecut, competitia Car of the Year a fost castigata de Volvo XC40, dupa ce a batut SEAT Ibiza si BMW Seria 5. Peugeot 3008, Opel Astra si Volkswagen Passat au luat trofeul acasa in 2017, 2016 si 2015.

Distribuie pe Facebook
mai multe