Infiniti va fabrica doua modele noi in China

Infiniti va fabrica doua modele noi in China
Infiniti va produce, la fabrica Xiangyang din provincia Hubei, China, o noua versiune a sedanului sport Q50 si noul crossover QX50. Productia pe piata asiatica a noilor modele Infiniti este programata sa inceapa in anul 2014.
Distribuie pe Facebook

"China este o piata-cheie in strategia de crestere Infiniti. Decizia de a oferi doua vehicule proiectate special pentru piata chineza si de a le produce la nivel local este o dovada in plus a strategiei noastre de globalizare.

Anul trecut, am stabilit sediul central al companiei noastre in Hong Kong in scopul de a fi chiar mai bine pozitionati pentru a deservi China, cea mai mare piata de lux din lume. Incepand cu 2014, ne extindem portofoliul de produse cu doua noi modele special create pentru piata chineza", a declarat Johan de Nysschen, presedintele Infiniti Motor Company Ltd.

Infiniti a lansat, recent, pe piata europeana modelul Q50 cu motor diesel in patru cilindri si promite sa inceapa productia si in Europa in 2015.

La Salonul Auto de la Shanghai, compania Infiniti a prezentat in premiera si noul Q50 Hybrid, un sedan sport premium de 3,5 litri, care poate ajunge la 100km/h in aproximativ 5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe