Inspiratie florala pentru Life Ball MINI 2012, conceput de Franca Sozzani

Inspiratie florala pentru Life Ball MINI 2012, conceput de Franca Sozzani
Distribuie pe Facebook
Redactorul-sef al publicatiei italiene VOGUE a prezentat modelul special MINI la a 20-a editie Life Ball de la Viena pentru sustinerea AIDS LIFE.
Un automobil special potrivit pentru o ocazie deosebita: Franca Sozzani, redactorul-sef al editiei italiene a revistei VOGUE, a conceput si a prezentat propriul model special MINI pentru a sarbatori a 20-a aniversare a evenimentului caritabil. Modelul in cauza este MINI Roadster - dezvolta 184 CP si atinge o viteza maxima de 227 km/h -, primul automobil decapotabil cu doua locuri din istoria marcii.
Creatia unica, care a fost scoasa la licitatie la AIDS Solidarity Gala si a strans o donatie de 54.000 de euro pentru proiecte de lupta impotriva HIV, nu a lasat nici o urma de indoiala in randul audientei - estimata la aproximativ 43.000 de spectatori: aceasta va fi o vara sportiva si plina de feminitate. Franca Sozzani a decorat acoperisul modelului MINI Roadster intr-un design floral complicat, dar stilat, in combinatie cu nuanta coloristica Deepest Purple - "foarte la moda" - cu benzile aurii emblematice MINI din raliuri - o opera de arta impresionanta. In interior, pielea cu imprimeuri bogate pentru instrumente si amprentele aramii de pe elementele circulare reprezinta cireasa de pe tort. Cea mai influenta femeie de pe scena modei italiene - ea insasi o ferventa conducatoare MINI - a dat frau liber creativitatii in realizarea acestui model special unic.
"Conceptul din spatele personalizarii MINI este inspirat de femeile frumoase si elegante care in trecut obisnuiau sa poarte o esarfa pe cap atunci cand conduceau un model decapotabil", a declarat Sozzani despre sursa de inspiratie. Si, in calitate de Ambasador UN Goodwill pentru Fashion 4 Development, a completat: "Florile sunt un simbol al vietii si al bucuriei. Iar Life Ball lupta mereu pentru viata si bucurie".
MINI a sustinut Life Ball de la Viena pentru a 12-a oara.

De la lansarea pe piata in 2001, MINI a fost un partener traditional Life Ball. In anii anteriori, numeroase celebritati si-au pus amprenta stilistica asupra modelului exclusiv MINI, printre acestia numarandu-se echipa de design DSQUARED2, fotograful profesionist Mario Testino si designerul Angela Missoni. "Datorita semnaturii vizuale creata de Franca Sozzani, modelul special MINI creat pentru aceasta ocazie in 2012 a devenit imediat un punct de atractie lifestyle si de design in numele acestei cauze nobile", a declarat Gery Keszler, fondator si organizator Life Ball. In mod similar, modelul unic s-a potrivit perfect cu un alt punct de atractie al evenimentului - Fashion Show presented by MINI, organizata de aceasta data de VOGUE Italia. Spectacolul pentru editia aniversara a starnit un interes deosebit dupa ce Keszler a anuntat o retrospectiva a ultimilor 20 de ani din moda. Un motiv pentru modelele prezentului - printre care Eva Padberg, Tatjana Patitz si Karolina Kurkova - sa reinvie cateva tinute legendare din trecut. Numeroasele personalitati din moda si lifestyle care au participat la eveniment au putut vedea o revenire a tinutei robot creata de Thierry Mugler - aproape data uitarii - si faimoasa rochie-tren pe care Jean Paul Gaultier a creat-o pentru Dagmar Koller. Pe langa numele celebre ale marcilor din moda - Diesel, Missoni, Gianfranco Ferre, Heatherette, Philip Treacy, Moschino si Paco Rabanne -, politicieni, asa cum a fost ex-presedintele SUA Bill Clinton, sau numeroase staruri din industria filmului si a televiziunii, au luat parte la evenimentul caritabil anti-SIDA din 2012.
Implicarea sociala BMW Group.

Masurile luate la nivel mondial pentru combaterea HIV/SIDA sunt unul dintre elementele principale ale politicii de responsabilitate sociala pe care o urmareste BMW Group. Implicarea companiei in Africa de Sud este extrem de vasta si acopera un program extins la locul de munca pentru angajati si familiile lor, la care se adauga numeroase proiecte diferite in comunitatile locale si in afara acestora. Constructorul auto este implicat si in alte tari - precum Thailanda si China - in lupta cu aceasta pandemie. Statutul de membru al "Global Business Coalition on HIV/AIDS" (GBC) subliniaza implicarea pe termen lung in diferite locuri.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2012