Italia nu a fost niciodata mai accesibila. Descopera gustul Italiei cu pastele San Fabio de la PENNY la pret promotional

Italia nu a fost niciodata mai accesibila. Descopera gustul Italiei cu pastele San Fabio de la PENNY la pret promotional
Indiferent ca este vorba despre peisaje de vis, masini fara pereche sau mancaruri care au scris istorie, Italia are extrem de multe de oferit.
Distribuie pe Facebook

Peisaje ca in poveste.

Poze articol

Cu o suprafata totala care depaseste 300.000 de kilometri patrati - desfasurata sub forma unei cizme in Mediterana, Italia ocupa, fara niciun fel de exagerare, o pozitie fruntasa in topul celor mai atractive tari de pe Batranul Continent si, de asemenea, Terra. De la edificiile construite inca din vremea romanilor - precum emblematicul Colosseum din Roma, si pana la reprezentatiile exceptionale ale naturii, capabile sa ii faca invidiosi pana si pe Leonardo da Vinci sau Michelangelo Buonarroti, precum vestitele dealuri ale Toscanei, Italia stie, cu siguranta, cum sa isi rasfete vizitatorii.

Masini fara egal in lume.

Poze articol

Nicio discutie despre Italia nu este completa fara mentionarea - fie si pe alocuri, cat mai pe scurt, a industriei auto, Ferrari ori Lamborghini reprezetand doar ce are mai bun de oferit tara care se invecineaza cu Franta, Elvetia, Austria si Slovenia, printre altele. Modele precum F40 si Countach demonstrand ca italienii sunt cu adevarat - daca mai existau dubii, urmasii lui Leonardo da Vinci si Michelangelo Buonarroti.

Mancaruri care au cucerit o intreaga planeta.

Poze articol

Poate ca Imperiul Roman s-a prabusit - intr-un final, sub propria-i greutate, precum alti asemenea giganti, insa Italia continua sa aiba, chiar si in ziua de astazi, lumea la picioare. Nu prin forta, razboaie si violenta, ci prin iubire - iubirea pentru bucatarie si pentru gust, retetele de tiramisu, spaghetti, pizza, panettone si gelato reusind sa cucereasca, de-a lungul anilor, intregul mapamond, din Vest pana in Est si din Nord pana in Sud, unde au fost savurate fie in forma lor originala, fie reinventate.

Italia nu a fost nicicand mai accesibila. Descopera gustul Italiei cu pastele San Fabio de la PENNY la pret promotional.

Poze articol

Incepand de miercuri, din data 8 mai 2024, consumatorii de bucatarie italiana sunt asteptati in magazinele PENNY Romania alaturi de reduceri delicioase, pastele San Fabio - indiferent ca este vorba despre Penne, Fusilli, Farfalle sau despre Spaghete, fiind oferite la pretul de 3.19 lei / 500 de grame, redus de la 3.59 lei.

Si cum pastele nu sunt nimic fara sos, dupa cum gandeste, cel mai probabil, fiecare italian, PENNY Romania a pregatit o reducere din doua cifre, de 13 procente, si la sosul pentru paste bolognese San Fabio - disponibil acum pentru 6.49 lei / 420 de grame, redus de la 7.49 lei. Alternativ, pasionatii de bucatarie isi pot crea propriul sos pentru paste pornind de la rosiile taiate San Fabio - ce, pana la data de 14 mai, se bucura de o reducere incredibila, de 30%: de la 3.99 la 2.79 lei / 400 de grame.

Distribuie pe Facebook
mai multe