Iti mai aduci aminte de Daniel Onoriu? Dupa 55 de zile in coma, cel mai cunoscut pilot revine in forta: "Curand o sa primesc un Nissan GT-R de 700 de cai"

Iti mai aduci aminte de Daniel Onoriu? Dupa 55 de zile in coma, cel mai cunoscut pilot revine in forta: "Curand o sa primesc un Nissan GT-R de 700 de cai"
"Pana la urma urmelor, sunt Daniel Onoriu si asta stiu sa fac. Eu merg tare pe orice", a tinut sa le reaminteasca fanilor indragitul campion in primul sau vlog publicat pe platforma Youtube.
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai cunoscute, indragite si, nu in ultimul rand, premiate personaje din lumea motorsportului romanesc, Daniel Onoriu are o poveste de viata capabila sa rivalizeze, fara probleme, cu dramele scrise de scenaristii de la Hollywood. Dupa ce a petrecut 55 de zile in coma si o perioada aproape dubla - 104 zile, mai exact, la terapie intensiva, "cu traheoscop in gat", dupa cum insusi acesta o spune, in primul sau vlog, celebrul pilot este nerabdator sa isi reintalneasca fanii.

Inclusiv in lumea virtuala - pe platforma Youtube, unde promite sa publice cele mai tari teste cu masini si motociclete exceptionale de pe strazile din Romania. "Curand o sa primesc un Nissan GT-R de 700 de cai" este afirmatia cu care Daniel Onoriu ii incita pe admiratorii sai si, totodata, pe toti iubitorii de automobile.

Fostul campion auto si moto astepta, de asemenea, si un "Porsche 911 preparat de Gemballa", cei care se aboneaza acum la canalul de Youtube al lui Daniel Onoriu urmand sa aibe ocazia sa descopere - printre altele, si senzatiile pe care le ofera un Ducati Panigale impins la limita. "Pana la urma urmelor, sunt Daniel Onoriu si asta stiu sa fac. Eu merg tare pe orice. Adica si cu jetul, pe apa, si cu cartul, si la viteza in coasta, unde am iesit campion national in 2009, si la moto, unde am terminat pe locul 1 la debutanti, in superbike, si asa mai departe."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2022