Japonezii de la Subaru le pregatesc o surpriza fanilor. Sa fie acesta noul BRZ STI?

Japonezii de la Subaru le pregatesc o surpriza fanilor. Sa fie acesta noul BRZ STI?
  • Subaru urmeaza sa lanseze noul BRZ STI
  • O imagine a fost publicata pe paginile oficiale de socializare
  • Starea propulsorului este inca necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Subaru a publicat pe paginile sale oficiale de Twitter si Instagram o fotografie in care apare ceea ce pare a fi noul BRZ STI. Mai multe informatii vom afla pe 6 iunie, avand in vedere ca aceata data acompaniaza imaginea cu pricina.

Fie ca vorbim despre Toyota 86, Subaru BRZ sau Scion FR-S, ne referim de fapt la aceeasi sportiva prezentata in 2012 si considerata o succesoare a legendarei AE86, sau Hachiroku, cum mai este ea cunoscuta in randul pasionatilor auto.

In timp ce are foarte multe calitati, BRZ-ul, pentru ca despre el este vorba in acest articol, are si o parte mai putin buna: puterea. Sau mai bine spus, lipsa ei. Sub capota, modelul nipon are un propulsor Boxer de 2.0 litri, aspirat natural, care dezvolta 200 de cai putere. Inginerii spun ca este mai mult decat necesar, insa fanii nu sunt deloc de acord.

Subaru BRZ STI

Acestia au cerut in nenumarate randuri o motorizare turbo, sau cel putin o versiune de performanta STI, insa nu au primit un raspuns concret (inafara de conceptul din 2011). Pana acum. Judecand dupa o imagine postata cu putin timp in urma pe paginile oficiale de Twitter si Instagram, Subaru se pregateste sa lanseze exact ce s-a cerut insistent in ultimii 5 ani: un BRZ STI.

Subaru BRZ STI

Informatiile despre aceasta sunt aproape inexistente, insa constructorul japonez sustine ca vom afla mai multe in 6 iunie. Pana atunci insa, putem vorbi putin pe marginea acestei fotografii care arata partea dorsala a masinii, in special aripa spate cu inscriptia STI.

Asadar, vom avea cu siguranta mai multe imbunatatiri estetice, un pachet aerodinamic si cateva modificari la interior, insa ce se aude de mult-asteptata supraalimentare cu turbo. Ei bine, deocamdata nimic. Fie vor sa tina totul secret pana la momentul lansarii, fie noul BRZ STI se va multumi cu acelasi propulsor Boxer, aspirat natural.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2017