Jeremy Clarkson poate ajunge in masina ta! E noua voce a navigatiilor Tom Tom

Jeremy Clarkson poate ajunge in masina ta! E noua voce a navigatiilor Tom Tom
Cel mai celebru prezentator al unui show auto din toate timpurile, este cu siguranta Jeremy Clarkson. Si cum varsta incepe sa-si spuna cuvantul, britanicul de la Top Gear vrea sa scoata bani din orice, cat mai este in putere. Si pentru asta, are de gand sa fie vocea care te indruma prin intermediul navigatiilor Tom Tom.
Distribuie pe Facebook

Conform gazetei britanice Daily Mail, Tom Tom va lansa o aplicatie luna viitoare ce va avea o voce cunoscuta: cea a lui Jeremy Clarkson. Gadza emisiunii Top Gear va da indicatii soferilor in stilul propriu, adica ironic, daca acestia fac diferite greseli in trafic. De exemplu, daca un sofer rateaza iesirea indicata de GPS, vocea lui Jeremy Clarkson ii va spune sa faca o intoarcere cu frana de mana.

Colaborarea a luat nastere in urma unor ironii ale lui Clarkson referitoare la vocile plictisitoare din sistemele de navigatie, remarci pe care le-a repetat de-a lungul sezoanelor de Top Gear. Dar acum, ca sa se "spele de pacate", si evident provocat de un contract banos, prezentatorul celebru se va putea auzi chiar si in propria masina. Mai mult, cei de la Tom Tom spun ca device-ul mai are o surpriza: daca cuiva nu-i place vocea lui Clarkson, poate seta aparatul sa dea indicatiile cu vocea lui Stig. Adica nu se va auzi absolut nimic...


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2011