L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. Ce il face atat de special?

L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. Ce il face atat de special?
  • Vechiul BMW E38 e considerat de multi cel mai reusit Seria 7
  • Modelul bavarez impresioneaza si astazi cu orice aparitie a sa
  • Un motor V12 de 326 CP desavarseste automobilul din Munchen
Distribuie pe Facebook

Vechiul BMW E38 este considerat de multi - si pe buna dreptate, am putea adauga noi - cel mai reusit Seria 7 din toate timpurile.

E31, E39 sau chiar E46. Sunt doar cateva dintre modelele care prind podiumul topurilor fiecaruia dintre sutele de milioane de admiratori ai companiei BMW.

Un alt astfel de exemplu il reprezinta vechiul E38, considerat de multi cel mai reusit Seria 7 din toate timpurile. Ce face insa automobilul bavarez atat de special?

Pentru unii, designul inegalabil. Niciuna dintre generatiile lansate ulterior nu reuseste sa se ridice la nivelul acestuia, indiferent de unghiul din care este privit.

Altii sunt indragostiti de dotari. Masaj in scaunele fata, incalzire pentru volan si bancheta spate, senzori de parcare, toate incredibile pentru anii 1990.

Speciala la vechiul BMW Seria 7 E38 a fost si versiunea 750iL. Aceasta venea la pachet alaturi de o motorizare cu 12 cilindri in V, de 5.4 litri si peste 320 CP.

Cea mai importanta insusire a limuzinei bavareze o reprezinta insa caracterul. Aceasta si, evident, prestanta prin care se impune cu fiecare aparitie in trafic.

Desigur, nu este nevoie sa crezi nimic din cele spuse de noi. Te va convinge de totul urmatorul material video, care aduce in prim plan un exemplar V12 din 2001.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2018