La Dacia, 50.000 de metri patrati de teren au fost acoperiti cu gazon nou

La Dacia, 50.000 de metri patrati de teren au fost acoperiti cu gazon nou
Distribuie pe Facebook
In ultimele luni, Serviciul Sisteme Mediu Dacia a derulat, pe Platforma Dacia, o serie de lucrari de amenajare a spatiilor verzi. Astfel, a fost plantat gazon pe o suprafata de peste 50.000 mp de teren.

In aceasta prima etapa, au fost semanate 2.000 kg de seminte specifice pentru perioade secetoase si pentru tipurile de sol de pe platforma, iar proiectul a beneficiat de consultanta din partea unor specialisti din domeniul public. Pentru pregatirea solului au fost achizionati 4.000 metri cubi pamant fertil. Proiectul vizeaza toate spatiile verzi de pe platforma Dacia, astfel ca actiunea de amenajare a spatiilor verzi va continua pana in toamna acestui an.
Zonele unde s-au realizat primele lucrari sunt: Uzina Vehicule Dacia (Departamentele Presaj, Caroserie, Vopsitorie si anexele), Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia (Departamentele Motoare, Cutii de Viteze, Renault Mecanique Roumanie, Aluminiu, Sasiuri), in apropierea Centralei Termice, dar si in Zona Industriala Furnizori - Valeo, EUROAPS si in jurul anexelor acestora .

Lucrarile de amenajare a spatiilor verzi fac parte din pachetul de lucrari de imbunatatire a infrastucturii Platformei Dacia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2012