Lamborghini isi sfatuieste clientii sa nu mai conduca modelul AVENTADOR SVJ

Lamborghini isi sfatuieste clientii sa nu mai conduca modelul AVENTADOR SVJ
  • Lamborghini recheama in service modelul Aventador SVJ
  • De vina ar fi o componenta a suspensiei fata
  • Piesa va fi inlocuita pe cheltuiala producatorului
Distribuie pe Facebook

Lamborghini Aventador SVJ este rechemat in service din cauza unei probleme descoperite la bratul suspensiei fata. Italienii isi sfatuiesc clientii sa nu mai conduca masinile pana la remedierea problemei.

Rechemarile in service sunt destul de comune in industria auto insa este "sarbatoare" cand este afectata o super masina cu pret astronomic si putere pe masura. O masina precum Lamborghini Aventador SVJ.

Lamborghini Aventador SVJ

Disponibil atat in versiune Coupe cat si Roadster, Aventador SVJ vine echipat cu un propulsor V12 de 6.5 litri care dezvolta 770 de cai putere si 720 Nm cuplu, suficient pentru o repriza 0-100 km/h in doar 2.8 secunde si o viteza maxima de 350 km/h.

Lamborghini Aventador SVJ

Este o placere sa conduci asa ceva insa chiar asta nu au voie sa faca acum norocosii care au o asemenea bijuterie in garaj. Mai exact, Lamborghini a emis un recall si isi sfatuieste clientii sa nu conduca masinile pana cand nu remediaza problema.

Lamborghini Aventador SVJ

De vina ar fi o componenta a suspensiei fata - venita de la furnizor - care ar putea ceda si astfel soferul ar putea pierde controlul volanului.

Din fericire, pana acum nu s-a inregistrat vreun incident neplacut din aceasta cauza dar Lamborghini sustine ca proprietarii au fost informati, masinile sunt deja la dealer si urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie inspectata fiecare masina in parte iar componenta in cauza va fi inlocuita.

Lamborghini Aventador SVJ

Desigur, totul pe cheltuiala producatorului. Ar fi vorba, cel putin SUA, despre patru exemplare Aventador SVJ asamblate in perioada 10 iulie - 31 august 2020.

Lamborghini Aventador SVJ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Aventador SVJ
mai multe