Lucrurile nu-s deloc roz la Alfa Romeo. Italienii amana lansarea noului rival al BMW-lui Seria 5

Lucrurile nu-s deloc roz la Alfa Romeo. Italienii amana lansarea noului rival al BMW-lui Seria 5
  • Alfa Romeo amana lansarea unui viitor sedan de dimensiuni medii
  • Acesta ar urma sa rivalizeze cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class
  • Gigantul Fiat Chrysler Automobiles s-ar lupta cu probleme economice grave
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul italian de automobile amana lansarea unui sedan de dimensiuni medii care sa se lupte cu BMW-ul Seria 5, Mercedes E-Class, Audi A6 sau Volvo S90.

Imediat dupa lansarea Giuliei, oficialii Alfa Romeo au anuntat inca 8 noi modele pana la finalul lui 2018, printre care si un sedan de dimensiuni medii. Acesta ar putea prelua numele Alfetta si ar urma sa rivalizeze de la egal la egal cu modele foarte populare care genereaza profituri deloc neglijabile la momentul actual.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Oricat ar fi sunat de bine, mai multi fani au ramas totusi sceptici avand in vedere istoria brand-ului din Torino si faptul ca CEO-ul gigantului FCA, Sergio Marchionne, nu a reusit sa se tina intotdeauna de promisiuni.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Temerile acestora s-au adeverit acum in contextul in care Alfa Romeo amana din motive necunoscute lansarea acestui nou model. Desi nu s-a precizat o data exacta, mai multe voci sustin ca debutul pe piata va fi decalat cu aproximativ 3 ani, adica pana in jurul anului 2021.

Alfa Romeo Giulia Veloce

In ciuda asigurarilor date de-a lungul timpului, grupul Fiat Chrysler Automobiles care include printre altele brand-uri precum Abarth, Alfa Romeo, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Ram sau SRT, s-ar lupta cu probleme economice grave, un motiv destul de bine intemeiat pentru aceasta veste proasta primita de fanii Alfa.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Cat despre acest posibil Alfetta, sedan-ul ar urma sa fie construit pe platforma RWB, la fel ca si Giulia sau Stelvio, cu care va imparti deasmenea si gama de motorizari. Sub capota acestuia se va regasi inclusiv unitatea V6 de 2.9 litri, dezvoltata impreuna cu cei de la Ferrari.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alfa Romeo Giulia Veloce
mai multe