Macheta noului Bugatti Chiron costa mai mult decat majoritatea masinilor din Romania

Macheta noului Bugatti Chiron costa mai mult decat majoritatea masinilor din Romania
  • A fost anuntata cea mai tare macheta a noului Bugatti Chiron
  • Superba creatie are un pret de vanzare de 7.940 lire sterline
  • Cumparatorii o vor putea configura dupa bunul lor plac
Distribuie pe Facebook

Atunci cand este comandata in versiunea 1:8, superba creatie a companiei Amalgam vine la pachet alaturi de un pret de 7.940 de lire sterline. Sau, daca vrei, undeva in jurul a 9.345 de euro.

Vesti bune pentru cei aproximativ 200 de clienti care au platit avansul pentru un exemplar al proaspat lansatului Chiron. Acestia isi pot astampara nerabdarea si umple timpul ramas pana la livrarea masinii comandate cu... o macheta a impresionantului automobil din Molsheim.

Nu vorbim insa de orice macheta, ci de una realizata la scara 1:8, cu ajutorul planurilor oficiale ale masinii cu motor W16 quad-turbo de opt litri si 1.500 de cai putere. O astfel de creatie isi face veacul inclusiv in cadrul showroom-ului Bugatti din exclusivistul cartier londonez Mayfair.

Macheta noului Bugatti Chiron

O alta veste buna consta in faptul ca cei nemultumiti de alegerea specialistilor companiei Amalgam pentru configurarea replicii pot interveni in orice moment cu sugestii. Sugestii despre modul in care ar trebui sa arate caroseria sau ce culoare sa aiba cusaturile de la interior, bineinteles.

Tinand cont de toate aceste detalii, nu-i deloc de mirare ca persoanele care doresc sa expuna in propriul living ori garaj macheta la scara 1:8 a proaspat lansatului Chiron vor avea de scos din buzunare nici mai mult, nici mai putin de 7.940 de lire sterline. Sau, daca vrei, undeva in jurul a 9.345 de euro.

Macheta noului Bugatti ChironMacheta noului Bugatti Chiron

Revenind acum la impresionantul automobil din Molsheim - sau, mai bine zis, la versiunea reala, reamintim ca acesta este pus in miscare de un motor W16 quad-turbo de opt litri, ce asigurata atat o putere maxima de 1.500 CP, cat si o viteza de top limitata electronic la 420 km/h.

Doar 500 de exemplare vor fi construite in total de Bugatti, oficialii companiei din Molsheim cerand pe fiecare in parte un minimum de 2.4 milioane de euro. In ciuda pretului astronomic, aproximativ 200 de clienti si-au trecut deja numele pe lista de asteptare, dupa cum precizam inclusiv mai sus.

Macheta noului Bugatti Chiron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Macheta noului Bugatti Chiron
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 August 2016