Maramures Offroad Fest 2011 - 11-15 August

Maramures Offroad Fest 2011 - 11-15 August
Pasionati de offroad din toata tara, a sosit momentul! A 5-a editie de Maramures Offroad Fest se apropie cu pasi repezi. Impreun cu acest festival dedicat masinilor de teren, va avea loc si Cupa Maramuresului la Offroad, editia 2011. Asadar in august, in week-endul 11-15, pregateste-te pentru cea mai tare experienta pe teren accidentat!
Distribuie pe Facebook

A 5-a editie a Maramures Offroad Fest si Cupa Maramuresului la Offroad se va desfasura, asa cum sunteti obisnuiti, in luna August!

Maramures Offroad Fest 2011 - 11-14 August

MMOF este cel mai important eveniment organizat anual de Club 4x4 Baia Mare, dar si cel mai asteptat de multi dintre pasionatii de offroad. Este o oportunitate fericita si placuta pentru acestia de a petrece un mini-concediu de 5 zile in inima Maramuresului, impreuna cu familiile si prietenii, imbinand pasiunea cu relaxarea si distractia. In general, acest eveniment se adreseaza amatorilor de offroad, dar si neinitiatilor intr-ale noroaielor. Este o modalitate de a se cunoaste intre ei, de a schimba impresii, experiente si de a concura intr-o competitie bine pregatita.

Perioada de desfasurare in acest an este 11-15 august.

Organizatori: Club 4x4 Baia Mare

Un aspect interesant in acest an este faptul ca participantii pot participa la eveniment atat in calitate de concurenti la competitie sau in calitate de participanti la o intalnire prieteneasca.Cine doreste competitie, va avea competitie in toata regula. Cine doreste sa se dea doar la relaxare, se va da doar la relaxare, fara timpi, fara restrictii etc.

Traseele vor fi comune dar cei care se inscriu in competitie vor porni cu o ora mai devreme. Competitia se desfasoara dupa un regulament particular.

Pentru informatii complete legate de clasele de concurs si regulament, intra pe site-ul oficial al evenimentului, www.mmof.ro

Maramures Offroad Fest 2011 - 11-14 August Maramures Offroad Fest 2011 - 11-14 August

Alte informatii legate de competitie

Sponsorii evenimentului vor recompensa prestatiile competitorilor cu premii constand in accesorii offroad, anvelope, produse pentru intretinerea masinii, produse outdoor, etc.
Ca de obicei, evenimentul are toate autorizatiile necesare. Traseele nu includ drumuri publice astfel incat se poate participa fara probleme cu masini neinmatriculate.
Profitand de faptul ca luni, 15 august este zi nelucratoare, vom fi deosebit de incantati sa va oferim o zi in plus de sedere pe plaiuri maramuresene.
Asa cum se stie, evenimentul nostru se poate considera si un Family Weekend, astfel incat, orice membru al familiei, indiferent de varsta, va putea sa se simta bine. Avem activitati pregatite si pentru insotitori, indiferent de varsta.
Vom reveni cu toate detaliile evenimentului, aici sau pe forumul Club4x4
Colaboratori: Directia Silvica Maramures, Primaria Baia Mare, Ocolul Silvic al primariei Baia Mare, GreenIT, Silverstone Shop, Statiunea Izvoarele, Pensiunea Rustic Baia Sprie, Hesky, Fiskars, Offroad Service, H&R Motors.
Pentru orice informatii legate de trasee, competitie, etc: max@club4x4.ro
Pentru informatii legate de cazare, mese, program etc: cornelia@club4x4.ro

Va asteptam cu drag!

Echipa Club4x4 Baia Mare

Distribuie pe Facebook
mai multe